Extra Dar Mar

All Inclusive paketi već od 210€.

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Beogradionica Jezero igraonica

Restoran Jezero

Ada Ciganlija, Čukarica

Drage Mame i Tate, napravljen je raj za vaše devojčice i dečake!
 

Tu smo da ostvarimo vašoj deci san i zajedno napravimo najlepši rođendan! Beogradionica Jezero se nalazi na Adi Ciganliji BB (AZZARO ugostiteljski kompleks, na samom početku šetališta) i namenjena je svim vrstama proslava za najmlađe.
 

Ponuda obuhvata nadzor vaše dečice uz kompetentnu osobu koja im je posvećena. Ketering služba zadužena je za najslađe zalogaje, servirane i napravljene po, već dobro poznatim, receptima Azzaro gastro tima. Da svaki zalogaj bude slađi, tu je i tropski bar za svaki uzrast.

Azzaro porodica poziva na igru i druženje dečake i devojčice! Naša igraonica je prava dečija rođendaonica, u kojoj mašta stvarnost postaje i svakom detetu u sećanju ostaje. Ukoliko se pitate kako da svom detetu rođendan osmislite, zašto se jednostavno ne opustite. Porodično se za ruke uhvatite i na Adu uputite!

Sam zakup obuhvata kompletan tim za posluživanje, nadzor mališana, dečiji pribor i pozivnice koje se šalju drugarima. Za dodatnu animaciju preporučujemo naše saradnike: animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Uz nas možete mališane iznenaditi i pozorišnom predstavom, maskenbalom ili nekim drugim performansom.

Divan dan, divan dan, nekome je baš danas rođendan! Ako si to baš ti čekamo te u Beogradionici na Adi.

Proslave su zatvorenog tipa i uobičajeno traju dva i po sata.

Termini i cene zakupa radnim danima:

Ponedeljak/Petak 16:30-18:30 | 45 €

Ponedeljak/Petak 19:00 - 21:30 | 60 €

Termini i cene zakupa vikendom:

Subota/Nedelja 10.00-12.30 | 45 €

Subota/Nedelja 13.00-15.30 | 70 €

Subota/Nedelja 16.00-18.30 | 110€

Subota/Nedelja 19.00-21.30 | 110€

Akcija! radnim danom od 16h 3500din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Beogradionica Jezero i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Beogradionica Jezero

Divan prostor. Osoblje profesionalno. Cene vise nego pristupacne u odnosu na ostale igraonice. Hrana izvrsna. Mogucnost porucivanja bilo kojeg menija. Mi smo prezadovoljni. Vec smo dva puta slavili rodjendan, a i treci cemo. Topla preporuka!

2019-11-03 Tanja

Preporučite Beogradionica Jezero igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.