Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Lulu Land igraonica

Železnička 17

Umka, Čukarica

Igraonica Lulu Land je opremljena najsavremenijom opremom, imamo: -3D lavirint, trambolinu, tobogane, lijanu, vrtešku, ljuljaške.... -fudbalski teren -bebi kutak -mini kuhinju. Za starije drugare imamo diskoteku sa profesionalnim ozvučenjem, laserima, dim mašinom, kao i računare sa aktuelnim igricama. Ni rodotelji nisu zanemareni. Za njih imamo luksuzno opremljen kafe i posebnu prostoriju za pušače. Tu je i bašta, besplatni wi-fi, obezbeđen parking. Organizacija nezaboravnih rođendana i luda zabava u dnevnoj igraonici je ono po čemu smo prepoznatljivi!

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Lulu Land i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Lulu Land

Proslavili smo rodjendan u igraonici Lulu Land. Bilo je sjajno! Tako uigran i organizovan mladi tim osoblja skoro nisam video! Devojke sve pohvale za vas!

2016-05-18 Bojan

Definitivno ste najbolji! Pozdrav!

2016-05-13 Ivana

Juče smo ovde proslavili rođendan po prvi put i od sada ćemo ga uvek ovde slaviti. Devojke su fenomenalne! Ljubaznost i profesionalnost na visokom nivou.

2016-04-22 Aleksandra

Preporučite Lulu Land igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Lepo, čisto, osoblje ljubazno, povoljno. Jako smo zadovoljni.

2016-04-20 Jelena

Sve pohvale za animaciju! Deca su igrala muzicke igre, igre sa balonima, djuskali, navijali...Najbolji rodjendan do sada.

2016-04-04 Milena

Juče smo ovde proslavili rođendan i prezadovoljni smo. Igraonica je jako lepa i čista a usluga fenomenalna. Devojke koje čuvaju decu su jako posvećene i ljubazne, stalno su animirale decu i igrale sa njima razne igre. Vidimo se i sledeće godine.

2016-03-28 Tijana

Proslavili smo rođendan u ovoj igraonici. Pored vrhunske usluge i profesionalne animacije gosti su bili oduševljeni i enterijerom. Ovako opremljena igraonica nema ni u centu grada. Sve pohvale, samo tako nastavite!

2016-03-23 Jelena