Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Atlantis Kids Ada igraonica

Radnička 5

Ada Ciganlija, Čukarica

Dečija Igraonica u okviru Atlantis event centra 

Potpuno nov, klimatizovan tematski prostor prilagođen deci uzrasta do 8 godina je na raspolaganju za proslave najlepših dečiji rođendana. Sve proslave u okviru Atlantis event centra su zatvorenog tipa. Kapacitet dečije igraonice je do 30 dece dok prostor za odrasle može da primi i do 70 osoba u jednoj sali odnosno do 150 osoba u drugoj sali. Kada je u Atlantis event centru venčanje – dečija igraonica je na raspolaganju samo gostima koji su na svadbi.

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Atlantis Kids Ada i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Atlantis Kids Ada

Trenutno nema preporuka za Atlantis Kids Ada igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Atlantis Kids Ada igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.