Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Jungle igraonica

Milana Jovanovića 14a

Žarkovo, Čukarica

Dobro došli u Jungle magično carstvo. Mnogi bi želeli da ovde večno ostanu,ali na kraju shvate da moraju da odrastu. Kasnije se vraćaju sa svojom decom u čarobni svet Jungle. Vrata Jungle carstva su otvorena svaki dan od 10 - 22 h. Svaki dan je obogaćen različitim aktivnostima u zavisnosti od potreba i želja mališana. Mnogi odrasli su pokušavali da uđu u Jungle diskoteku i dobro se provedu, ali smo te pojave na vreme primetili i uklonili. Ovo je disko za Jungle-iste gde se igra Jungle ples, pevaju karaoke i gde su svi u Jungle fazonu. Jungle-isti ovde ili u igraonici mogu proslaviti svoje rođendane, a mame i tate da se oslone na Jungle ketering, animatore i sve što će zabavu i druženje učiniti ppravim Jungle doživljajem. Dovoljan je samo jedan poziv da rezervišete svoj termin!

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Jungle i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Jungle

Bolja igraonica se nece sigurno skoro otvoriti,ni u Beogradu,a ni šire.Fantastican prostor i za decu i roditelje,odlična usluga i besprekorna čistoća.Svaka čast i puno uspeha!!!

2012-03-30 Milica

ova igraonica je super -)_(- cao

2010-11-27 marko

Savršena igraonica za decu i roditelje. Na ovom mestu sigurno svi podjednako uživaju. Cene su previsoke, no ko to može neka izvoli.

2010-03-19 Nataša

Preporučite Jungle igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Lep, veliki prostor. Interesantan, jedinstven prostor za igru sa velikim brojem "spravica" za decu ( lijane, šator,...). Ne organizuju rođendane zatvorenog tipa, pa ova igraonica nije idealno mesto a proslavu rođendana. Cene za rođendane su paprene. Igraonica je idealna da odvedete svoju decu da se izigraju, sigurno ćete moći na miru da popijete kafu :)

2010-03-03 Maja