Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Sunset igraonica

Ada Ciganlija lok. br. 9, Makiška strana

Ada Ciganlija , Čukarica

Sunset Caffe je oduvek bilo mesto porodičnog okupljanja jer je od samog početka uvek bio okrenut svim svojim gostima nikako ne zanemarujući one najmlađe. U svom sklopu Sunset Caffe ima dečije igralište sa raznim zanimljivim penjalicama, kulama, ljuljaškama, klackalicama i još koje-kakvim dečijim zanimalicama. Vikendom u Sunset Caffe dečijem igralištu pristuni su dečiji animatori-vaspitači koji će obratiti pažnju na Vašu decu i organizovati im razne igrice kako bi im boravak u našem igralištu bio što zanimljiviji i interesantniji a Vama kao roditeljima što lagodniji i udobniji. Radno vreme dečijih animatora je: Subota i Nedelja: 10h do 20h. Dečije igralište je skoro uvek puno dece pogotovu danima vikenda a naš cilj i jeste da mislimo na sve naše goste i svim bude prijatno kod nas. Organizacija dečijih rođendana i zabava za decu je prisutna u Sunset Caffe-u od samog nastanka. Možete Vašem detetu prirediti predivno iznenađenje u kome mogu učestvovati i njegovi drugari. Odlično osmišljeni programi za dečije zabave u koje su uključeni profesionalni dečiji animatori su samo deo programa koji možete prirediti Vašem mališanu. U Sunset Caffe na dečije zabave dolaze Klovn, Mađioničar, Vile i Vilenjaci a za novu godinu obavezno posebnim tajnim-podvodnim putevima i Deda Mraz. Priredite Vašem detetu nezaboravnu dečiju zabavu koja će njemu a i prisutnim gostima dugo ostati u sećanju.

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Sunset i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Sunset

Spasila mi je proslo leto u BG, deca je obozavaju. Ne znam zasto nema vise komentara, prepuno je dece i srecnih roditelja. Jedino sto nije igraonica nego kafic/ restoran sa parkicem, ali da ne sitnicarnim, za svaku je pohvalu ;)

2013-05-07 ana

Ovo je pravi raj za dušu. Kao da niste u Beogradu već na nekom egzotičnom mestu.

2010-03-19 Dragan

Preporučite Sunset igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.