Animacija: Haos, Animatori
Haos logo

Haos

Animatori

Haos Animatori

„Haos animatori“ su grupa prijatelja okupljenih oko zajedničke ideje o menjanju načina toka svakodnevice, ljudi i stvari koje je čine, sa ciljem da drugačijim pristupom i pogledom na život kroz svoje aktivnosti služe kao neiscrpan izvor inspiracije i zabave kako deci kojima se posvećuju tako i svima koji ih okružuju.

DISKO ROBOT

Sastavljen od najplemenitijih metala, opremljen laserima velikog dometa sa najsavremenijim procesorom koji prepoznaje i najkompleksnije muzičke ritmove – stiže naš Disko Robot. Ovo je bukvalno naša NAJVEĆA atrakcija – ukrašena LED svetlima koja menjaju boju naš Disko Robot, visok preko 3 metra,čini da se Vaša žurka vidi izdaleka i prepričava dugo potom.

LED SHOW

Ako želiš na svom rođusu LED show pozovi naše najveštije žonglere i reci im da sa sobom ponesu veliki svetlosni hulahop, a oni će ti pomoći da sve boje koje ti ostanu u mislima nakon nastupa zapatmiš zauvek kao putovanje u budućnost! Ovaj svetleći obruč ne možeš videti nigde sem kod HAOS animatora.

SUVI LED

Kada poželiš da se igraš igre iznenađenja, ti postani mađioničar i svojim drugarima pokloni efekat magle i dima iz čaše. Da li će im sokovi ključati od leda, ili će podijum za igru nestati u teškom dimu, ti odluči. Ovo je tvoja odluka kako ćeš se igrati sa svojim poklonom od “suvog leda”.

DRVO OTISAKA

Ponesite sliku radosti, svih utisaka na jednom specijalnom drvetu. Da ono procveta potrebna je pomoć svih drugara na rođendanu. Dovoljan je jedan pokret prsta u paleti boja da napravi čaroliju. Lišće oživljava u bojama snova. Vaše uramljeno drvo otisaka stajaće izloženo dugo nakon žurke i sećaće na odličan provod i sjajne drugare. Svi ti poklanjaju deo svog srca na – Drvetu Otisaka.

HODANJE PO OBLACIMA

Ponekad su oblaci toliko beli i gusti i liče na najudobniji krevet, ali uvek su tako daleki i nestvarni. Kada si mali misliš da ćeš ih dohvatiti kada porasteš. A onda porasteš i shvatiš da je to nemoguće pa ni ne pokušavaš. Naše mašine za oblake prave priču kakvu imaju samo piloti i astronauti. Donosimo nestvarno u vašu proslavu. Jer mi smo Haos i za nas ništa nije nemoguće ...

Pozovite nas:

063 1121 221 064 941 3264

GALERIJA ODRASTANJA

Setite se svojih prvih koraka, nezgodnih padova, poljubaca i šašavih maskenbala i podelite to sa svojim prijateljima.

FIRE SHOW (VATRENI SHOW)

Ako ste se ikada pitali kako su se zabavljali drevni vitezovi i princeze, u vreme kada nije bilo struje, odgovor je – VATROM!

HAOS GLITTER

Da li biste voleli da ponesete sa sobom ponesete nešto sa rođendanske žurke – šta kažete na tetovažu od šljokica? Za sve naše slavljenice, devojčice i princeze imamo specijalnu ponudu kojom mogu da se ukrase i poziraju na svojoj svečanoj proslavi.

FACE PAINTING
(CRTANJE PO LICU)

Trenutak kada dođete po svoje dete na kraju žurke i tražite ga pogledom i tražite…a nema ga. Znajte da su HAOS animatori učinili svoje.

DŽINOVI NA ŠTULAMA

Na tvoj rođus je došao džin, toliko visok da moraš da se popneš na stolicu da bi se rukovao sa njim. A onda zamisli igru ledene vije sa njim i kako mu se provlačiš kroz noge dok hodaš uspravno!

VATRENE KOMETE

Šta je novo na zvezdanom nebu? Varnice, iskrice, male vatrice…VATRENE KOMETE! Kada se zaželi želja, kada treba malo hrabrosti da se doživi još jedan specijalan dan, pa makar i ne bio rođendan, naš show je prava stvar.

Pozovite nas:

063 1121 221 064 941 3264

FIGURE OD BALONA I NAŠI SUPER KLOVNOVI!

Evo idu klovnovi. Nose sa sobom veeeliku kuću od balona i kućnog ljubimca, jedno kuče i…jednog maaalog lava. I sad zamisli da imaš i miša i jednu mačku koja ga juri i neke muve od kojih se braniš velikim mačem i sve to na svom rođusu!

LAMPIONI ŽELJA

Na rođendanskim žurkama se zamisli želja i oduva svećica. Ali šta kada ima mnogo želja, kada svi drugari mogu da svoje želje pošalju daleko daleko? Ili kada su želje toliko velike da želimo da ih svi čuju i vide?

BALONČIĆI SHOW

Ako želiš da na tvom rođusu svuda naokolo vlada Haos od balončića možeš pozvati Haos Animatore jer oni umeju čak i od sapunice da naprave dobru žurku.

LED KRILA

Nekada smo verovali da su vile stvarne.. sada smo ubeđeni da one postoje!

UV ŽURKA

Posebna neonska svetla i atraktivne fluorescentne boje učiniće da ti i tvoji drugari SIJATE u mraku uz najbolje ritmove muzike!

LASER SHOW

Za one koji žele da svoj rođendan proslave u ambijentu svemirskog broda sa svim specijalnim efektima – osmislili smo specijalnu ponudu koju zovemo: ”Svemirski Haos”.

VAZDUŠNI OBRUČ - AERIAL HOOP

Spremite se jer imate mogućnost da kroz magični prsten zavirite u Zemlju Čuda.

HAOS PINJATE

Zamislite ovakav sladak san…u njemu “padaju slatkiši sa neba”? Odjednom se razletele kinder čokoladice svuda oko vaše dece! Mi smo tu da učinimo i to mogućim!

MAĐIONIČAR - MAGIČNI LUKA

Glavom i bradom, plaštom i maštom, drage dame i gospodo zapitaćete se da li je stvarno moguće i nećete verovati svojim očima. Nakon par zamaha magičnim štapićem i nekoliko magičnih reči nećete moći da verujete svojim očima.

DETE U BALONU OD SAPUNICE

Rastemo i rastemo i svake godine smo sve veći i veći – ali nikada dovoljno veliki da ne možemo da zaplovimo u mehuriću mašte.

Pozovite nas:

063 1121 221 064 941 3264

Podelilte
animaciju

Podeli na
Twitter-u

Podeli na Vajberu

Podeli preko
Vajbera

Preporuke za Haos animaciju (0)

Trenutno nema preporuka za Haos animaciju. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Haos animaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu animaciju:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatorima.