Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Animator Nidža

Animator

Nidža Animator 

U zemlji maloj, punoj čuda, nije bilo Robin Huda. Tu su vrednosti potrebne prave, iako mnogi misle da zlo naprave. U toj zemlji živeše ekipa, od svih jača, oni su pobedili zemlju trača. Imali su jedan kofer sreće, koji je ispunjavao želje, pa čak i najveće, a moram vam priznati, težak je bio. U njemu je bilo puno fora i džidžabidža.. Pst.. Smeo je da ga otvori samo.. ANIMATOR NIDŽA.. a on nije bio lažan, nije se pravio važan, pa je sa svom decom ovog sveta delio kofer i puno srećnih, uspešnih, zdravih i godinastih paketa.

Nidža i njegova družina prave predstave za decu, imaju neku fotografkinju Šecu i neku slikarku Buba Maru, ona mnogo dobro na tvom licu pravi šaru. I sad zamisli kada takva družina se pridruži vama, tu nastaje igra, pesma, takmičenje, tišina i ponekad galama..Iskustva oni imaju od malih nogu, prošli su predstava 100 i više , programa raznih, i kad su oni tu, nikada nije bilo mesta praznih.. Verujte mi oni se ničega ne boje, pozovite ih na rođendane svoje, da maštu, bajku, detinjstvo i sve lepe boje,oni baš tada kroje. Budite deo njihove bajke, neka bude to za vas pravi raj, sa nama i vama je uvek neopisiv doživljaj!

Mi smo studenti, koji su odlučni u tome da promene ovaj svet, da svakom ulepšaju odrastanje, bar na trenutak da pogledamo ovaj svet drugim očima i okrenemo se DECI, jer baš oni su bogatstvo.

Okrenuti smo porodičnim vrednostim, kulturi, vaspitanju, znanju, edukovanju mladih, promovisanju pravog prijateljstva, poštenja, dobrih i bogatih aduta koji su potrebni svakom čoveku koji to želi. Dolazimo sa raznih strana, okruženi dobrim ljudima i nesvakidašnjim raspoloženjem. Prošli smo škole glume i života, školu detinjstva koju ne želimo NIKADA da završimo.

Želite da preporučite Animator Nidža i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Animator Nidža

Kada pozovete Nidžu dobijete animatora i mađioničara, odličan je, zna sa decom, pošten. Svaka čast!

2018-12-04 Kosta Ivanovic

Sve preporuke za Nidzu, sjajan je, madjionicar i animator, a pre svega dobar momak !

2018-05-11 Slavica Nenadovic

Preporučite animaciju Animator Nidža

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.