Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Trupa Zozo

Predstave i animacija

Predstave i animacija - Trupa Zozo

Trupa „Zozo“ svoj rad ispoljava kroz pozorišne predstave,organizacije decijih rodjendana(profesionalna animacija dece), performanse i promotivne kampanje. Učestvuje na gotovo svim organizovanim manifestacijama za decu u Srbiji i susednim državama – festivalima, sajmovima, školama, vrtićima kao i brojnim humanitarnim i promotivnim dešavanjima firmi sa kojima sarađuje od samog osnivanja.

Animatori” Trupe Zozo” se na decijim rođendanima uglavnom pojavljuju kostimirani. U stvari predstavljaju likove iz raznovrsnih bajki, predstava (Zvončica ,Petar Pan, Mica Kiflica ,Ceca Pereca, Gusar Gile, Snećana, Pepeljuga,Toma Šeširdžija..) Program je posebno osmišljen i prilagođen uzrastu dece.

Za mališane od 3-7 godina su predviđene kreativne, bajkovite igrice u kojima oni aktivno učestvuju uz odgovarajuću muziku. U mogucnosti smo da vasem detetu organizujemo nezaboravan I raznovrstan rodjendan: raznovrsni tematski rodjendani,disko rodjendan,maskenbal rodjendan,rodjendan u prirodi,kraljevski rodjendan…

U ponudi imamo I raznovrsne rodjendanske pakete I popuste na pakete za svaki mesec u godini. Decu od 8-12god animiramo posebno koncipiranim igrama zabavnog karaktera prilagođen uzrastu dece . U okviru animacije Trupa Zozo može da ponudi i face-painting i modeling balona,muzicku animaciju… naravno u okviru paketa I kao pojedinacnu uslugu.

Rodjendan vaseg deteta mogu da rade jedan, dva,tri I vise animatora u zavisnosti od vasih potreba. Trupa Zozo cesto na decijim rodjendanima gostuje I sa svojim pozorisnim predstavama koje igra tokom godine.

Za deciji rodjendan obezbedili smo poseban pozorisni paket cija je cena prihvatljiva.

Želite da preporučite Trupa Zozo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Trupa Zozo

Trenutno nema preporuka za Trupa Zozo. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Trupa Zozo

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.