Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Švrća

Dečiji animator

Animator Švrća

Ako želite zabavnu, edukativnu, muzičku, smešnu, interesantnu, poučnu rođendansku zabavu za Vaše najmlađe pozovite Švrću! Švrća će se pobrinuti da ispuni sva Vaša očekivanja! Švrća voli decu, i deca vole nju.

Švrća će rođendan najmlađih učiniti nezaboravnim i zabavnim!

Švrća dolazi gde god da pravite rođiš u Beogradu. Bilo da je to stan, kuća, rođendaonica, livada, dvorište… Uvek ima sve što je njegovim drugarima potrebno, pa sve rekvizite kao i muziku nosi sa sobom! Radi rođendane za drugare koji imaju od 1-10 godina.

Uz brojne zanimljive igrice prilagođene uzrastu dece, takmičarske aktivnosti, pravljenje figurica od balona , kao i bojenje lica, malci će uživati i sa osmehom proslaviti rođiš. Švrća takođe dolazi kostimirana na rođendan, po Vašoj želji. Igraćemo se limbo densa i drugih koreografija uz muziku koju malci obožavaju. Imaćemo brojne trke: u džakovima, “na dve ruke” i "tri noge", sa štipaljkama, štafeta… Igraćemo se loptom (vrući krompirići, malog tenisa, košarke sa balonima…), igara koje podstiču decu da budu vešta i brza (bomba i skolnište, rečna neman, moj automobil...), ali i omiljenih Švrćinih igara koje samo on zna!

Rođendan će biti uzbudljiv i srećan sigurno, Švrća Vam daje reč.

Želite da preporučite Švrća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Švrća

Trenutno nema preporuka za Švrća. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Švrća

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.