Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Zemlja Čuda

Animacija dece

Animacija dece "Zemlja Čuda"

Animacija dece "Zemlja Cuda" je kreativna kuca koja se bavi organizacijom i izvodjenjem decjeg programa, animacijom dece i izvodjenjem decjih predstava, na rodjendanima, u igraonicama, u vasem privatnom prostoru, u trznim centrima, skolama, vrticima, kao i na kulturnim desavanjima i dogadjajima.

Pored animacije dece i decjih predstava Zemlja Cuda Vam nudi i profesionalni FacePainting & BodyPainting (oslikavanje lica i tela), kao i Balloon Modeling (pravljenje figurica od balona), bacace vatre, zonglere, madjionicare, stulase koji ce biti prava atrakcija i upotpuniti zabavni program na rodjendanima, zurkama, festivalima, revijama, promocijama i drugim kulturnim i javnim desavanjima.

Nas tim sacinjavaju vedri i nasmejani ljudi, dugogodisnji profesionalni animatori, glumci, body&face painteri, zongleri, madjionicari i drugi umetnici i izvodjaci koji su profesionalci u javnom nastupanju i usavrsavali su se u radu sa decom razlicitog uzrasta i razlicitih interesovanja. Zemlja Cuda raspolaze sirokim izborom kostima koje sami dizajniramo i izradjujemo po uzoru na izgled decjih omiljenih junaka. Pored ponudjenih kostima, nasa radionica je uvek voljna da dizajnira i sije kostime po potrebama i angazmanima firmi i pojedinaca.

Nase predstave obradjuju, kako klasicne decje motive iz bajki, tako i moderne aktuelne price i junake koje deca vole. Svaka nasa predstava je zabavna i kreativna, dinamicna, edukativnog karaktera, ukljucuje interaktivni rad sa decom i obiluje zvucnim efektima i decjim songovima.

Sa Animacijom dece "Zemlja Cuda" svaki vas rodjendan, svaka proslava, festival, dogadjaj, bice jedinstveni, zabavni i CUDESNI!

Želite da preporučite Zemlja Čuda i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Zemlja Čuda

Trenutno nema preporuka za Zemlja Čuda. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Zemlja Čuda

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.