Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Happy Trupa

Animatori

Animatori Happy Trup

Višegodišnje iskustvo koje poseduju naši animatori u radu sa decom iz dana u dan daje sve veču radost našim mališanima. Pozovite nas da zajedno napravimo našu bajku, koja će nam dugo ostati u sećanju.

Srećni smo što pružamo usluge u najlepšem poslu, a to je doneti radost deci. Kroz zabavno-edukativni program animiramo decu uzrasta od 3-13 godina na dečijim rodjendanima i drugim manifestacijama.

Celokupna animacija sa kostimima ili bez, predstave uz adekvatan odabir igara koje prate veliki broj bajki.  Deca učestvuju u raznim zabavni i edukativnim igrama. Sve animacije su isključivo po želji dece!

Želite da preporučite Happy Trupa i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Happy Trupa

Trenutno nema preporuka za Happy Trupa. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Happy Trupa

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.