Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Tamba Lamba

Animatorska trupa

Trupa Tamba Lamba

Ukoliko zelite da ulepsate najlepsi dan vaseg deteta i ucinite ga posebnim, onda je pravo vreme da pozovete agenciju Tamba Lamba.

Mi cemo kroz igru, ples, smeh i mnoge igrice vaspitno obrazovnog karaktera djuskati, glumiti, takmiciti se i usreciti vase dete i njegove goste. Ko smo mi Tamba Lamba okupila je u svom timu mlade, kreativne, vesele i nadasve duhovite ljude, koji vole decu i cine sve za njihov osmeh. Rad sa decom nije lak, ali je sigurno najlepsi na svetu. Kroz pazljivo birane sadrzaje, pokrete, prilagodjavamo se uzrastu deteta, njegovoj masti i zeljama.

Pedagozi, vaspitaci, glumci, baletani, sportisti, samo su neki koji svoju kreativnost koriste u najbolje svrhe i dele je zajedno sa decom.

Šta nudimo: Animacija na decijim rodjendanima; Predstave za decu; Novogodisnje zurkice; Princeze i vile; Klovn Kikoslav; Premocni sportakus i drugari; Oslikavanje lica

Želite da preporučite Tamba Lamba i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Tamba Lamba

Trenutno nema preporuka za Tamba Lamba. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Tamba Lamba

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.