Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Bubamara

Animacija za decu

Animacija dece kod Vas!

U Vašem domu, restoranu, školi, igraonici, bilo gde...

Planirate rođendan kod Vaše kuće, pozovite nas! Bubamare nude mogućnost dolaska: - animatora - klovnova - sport animatora - mađioničara - vila - princeza - gusara - dečijih omiljenih likova Programi: - animacije sa našim kateringom - organizacija lutkarskih predstava u Vašem domu - kostimirane ... animacije

HIT PAKET NA VAŠOJ PROSLAVI - SVADBA KLOVNOVA SKEČEVI - IKA KLOVN + CICA KLOVNICA

Klovnovi

Dečiji klovn na rođendanu vašeg mališana može biti kostimiran po vašoj želji. Svojim gegovima i forama znamo da nasmejemo decu pa i odrasle, a da ne govorimo o oduševljenju mališana kada sa rođendana odlaze nacrtanih lica ili sa veoma lepim balonima. Naš klovn ne može da zamisli animaciju na rodjendanima bez koreografija i raznih muzičkih igara a takođe često koristi razne takmičarske igre kao i igre balonima. Animacije su prilagodjene uzrastu, a tu su i razni kvizovi i naravno nešto bez čega se na takvim žurkama ne može – KARAOKE. U ovakvoj zabavi se veoma često upuštate i Vi poštovani roditelji.  

Mađioničar

Zamislite rođendansku zabavu koja je toliko vesela i čudesna da će vaše dete zauvek da je upamti.. Mađioničar Koneli pretvoriće vaše rođendansko slavlje u jedno nezaboravno i čarobno iskustvo. Predstava puna iznenađenja, komedije i neverovatnih čarolija koje će vas ostaviti bez daha. Garantujemo Vam vrhunsku zabavu i atmosferu ispunjenu smehom. Vaše dete biće zvezda predstave a Vaši gosti uživati i dugo pamtiti i prepričavati ovaj događaj!

Modeling baloni

Nedozvolite da rođendan vašeg deteta protekne bez modeling balona. Prisutan na skoro svakom dečijem rođendanu, ulepšaće i razveseliti slavljenika i sve njegove drugare. Vešte ruke naših animatora učiniće da šareni baloni za čas postanu opasni mač, slatki meda, veseli cvetić, ptičica, zeka...

Face painting - crtanje po licu

Crtanje po licu, tj. face painting radi se sa specijalnim bojama koje su dermatološko ispitane, koje su potpuno bezbedne i ne štete koži, niti mogu da uzrokuju bilo kakve alergije! Veoma lako se skidaju vlažnom maramicom ili umivanjem. Face painting je nezaobilazni deo svakog rođendana, i to je posebna tehnika oslikavanja lica. Crtanjem dečijih lica oni postaju gusari, princeze, leptirići, mace, kuce, razni heroji..

Želite da preporučite Bubamara i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Bubamara

Trenutno nema preporuka za Bubamara. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Bubamara

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.