Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Mađioničar Aleksandar

Mađioničar

Aleksandar Mađioničar

Mađioničar, Psiholog, Informatičar, Sportista, Pisac, porodičan čovek i otac troje dece. Malo je opisati mađioničara Aleksandra u dve tri reči, ali on je prvenstveno osoba koja u vaše živote unosi mnogo pozitivne energije, osmeha i sreće preko svog rada.

Njemu je mađioničarstvo više od posla, to je njegov način života, prvenstveno velika ljubav koju je on uspeo u radu sa decom i odraslima da podigne na mnogo viši nivo.

Od svoje devete godine je pasionirani zaljubljenik u mađioničarske trikove.

Za sebe kaže da ima veliko srce za decu i da je tu veliku ljubav prema deci preneo na svoja tri sina zbog kojih je on najsrećnija osoba na svetu i da su mu oni najveća radost, ponos i uspeh u životu.

Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje.

Jedan od retkih mađioničara na ovim prostorima koji sa velikim uspehom kreira i dizajnira nove trikove i iluzije.

Oni koji ga poznaju smatraju ga velikim kolekcionarom i vlasnikom jedne od najvećih kolekcija trikova na ovim prostorima.

Veliki pobornik zdravog i sportskog načina života i dugogodišnje aktivno treniranje borilačkih veština daju mu snagu i upornost u svakom poslu kojim se bavi.

Želite da preporučite Mađioničar Aleksandar i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Mađioničar Aleksandar

Čula sam za Aleksandra da je najbolji. Sada sam se i sama uverila da je fenomenalan za decu. Moja ćerka je oduševljena i svi njeni drugar. Ogromna preporuka za divnog Aleksandra

2019-11-02 Ivona

Preporučite animaciju Mađioničar Aleksandar

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.