Neon Maskote

Maskote i Animacija!

Haos Animacija

Čemu služe žurke? Da se pravi HAOS!

Animator Slavica

Tim animatora

Slavica Animator Tim

Dečiji rođendani su mnogo lepši uz kvalitetnu animaciju, zabavniji su i stvaraju lepe uspomene. Animaciju uvek prilagođavamo uslovima, u zavisnosti da li je rođendan napolju, u dvorištu, u igraonici, kući ili restoranu. Za sve prilike prilagođavamo program.

Molimo Vas da saznate više informacija i kontaktirate nas putem emaila, poziva ili društvenih mreža.

Jedan od velikih aduta su mnogobrojni i zabavni rekviziti uz igre koji čine sam program bogatijim i veselijim jer su deci “naše igračke” jako privlačne i često se po prvi put i susretnu sa njima.

Još jedan veliki adut koji imamo je odličan i uspešan program za animiranje dece mešovitog uzrasta od 2 do 12 godina. Zajedno se igraju i svima je zabavno jer igre nisu bazirane na motoričkim sposobnostima. Uspešno i dobro radimo rodjendane sa malim brojem dece ( oko 5), jer im držimo pažnju puna dva sata čak iako su pritom mešovitog uzrasta što je izuzetno zahtevno i teško.

Mnogo je takvih, odlično urađenih rođendan iza nas, sa odličnim kritikama roditelja. Igre su moje i nastale su iz dugogodišnjeg rada sa decom, a često i na samim rođendanima, stvorene od moje spontanosti i dečije mašte i zato su deci vrlo bliske, smešne, dugo ih se sećaju i spominju ih.

U programu je i dosta muzičkih igara. Ozvučenje uvek nosimo.

Želite da preporučite Animator Slavica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri, želite da dodate/promenite opis vaše animacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Animator Slavica

Trenutno nema preporuka za Animator Slavica. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite animaciju Animator Slavica

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom animacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni animatoru.