Baja Patak

A. Bulevar Kralja Aleksandra 570b T. 063 460 610, Zvezdara

Kvm: --?-- | Maximalno dece: --?-- | Maximalno odraslih: --?-- | Dvorište: --?--

Igraonica "Baja Patak", raspolaže sa raznolikom opremom i rekvizitima za igru i avanture koje su deci neophodne. Sva oprema je prilagođena za starosne grupe dece i kompletno je nova i bezbedna.
Igraonica sadrži: veliki kavez za decu na dva nivoa, sa toboganom, dečijim bazenom sa lopticama, ljuljaškom i ostalim propretnim elementima kaveza. U igraonici se nalazi i Trampolina, koja je prečnika 3m a izdržljivosti do 200kg. Pored kaveza i tramboline tu su i plastična kućica za decu, opremljena šerpicama, šporeto, alatom i ostalim kućnim priborom kako za devojčice tako i za dečake, tu su i table za crtanje, lopte za skakanje itd.
Igraonica "Baja Patak"je opremljena kako za najmlađe tako i za stariju decu, imamo na raspolaganju kompjuter, izvode se karaoke, radi se face painting, a takođe posedujemo i fudbalski teren za male fudbalere.

Proslava dečijeg rođendana u Igraonici "Baja Patak", može se održati svakog dana u terminima od:

- 10,30 - 13,30;
- 14,00 - 17,00;
- 18,00 - 21,00.

Proslavu dečijeg rođendana uz svu opremu igraonice "Baja Patak", upotpunjuju i 1 animator kao i dve devojke koje vode brigu o Vašoj deci. Animacija dece traje svo vreme proslave rođendana a prilagođena je svakom uzrastu deteta.

U Igraonici "Baja Patak" možete organizovati i proslave za decu starijeg uzrasta, do četrnaest godina.
Za njihov uzrast potrudili smo se da maksimalno ispratimo trend i pružimo im diskoteku o kakvoj maštaju.
Diskoteka Igraonice "Baja Patak" poseduje veliku disko kuglu, obezbeđen je ambijent kao u pravim diskotekama uz efektni light show, muziku koja je u trendu, karaoke, a takođe možete doneti i svoju muziku ukoliko mislite da će deca uz nju više uživati.

Igraonica "Baja Patak" je otvorena radnim danima od 14,00 - 21,00. U slučaju da ste odučili da nas posetite Molimo Vas da nas kontaktirate i proveriti da u tom trenutku nije organizovana proslava rođendana.

Nema preporuka za ovu igraonicu. Budite prvi. Ukoliko ste bili u ovoj igraonici i dopada Vam se, podelite utiske sa drugima. Hvala.

ioi.

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

 

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Party Time, Rodjendaonica, Mirijevo, Zvezdara
piccolo MONDO, Rodjendaonica & Igraonica, Vracar, Zvezdara
Beogradic, Rodjendaonica & Igraonica
Lucky Star - igraonica i rodendaonica
Reklamirajte svoju igraonicu