Mi malo izvoljevamo sa nasim rodjendanima,pa ih pravimo tematski, sta god da smo hteli i zamislili u Happy Klubicu su nam izasli u susret i jos doprineli da to bude jos lepse. Hvala za dva predivna rodjendana koja smo proslavili kod vas Miki i Mini Maus zurku i Alisu u zemlji cuda. Vidimo se ponovo

2014-08-26 16:07:58 Natasa

Stvarno smo iznenadjeni uslugom, animacijom, prostorom i brigom o deci, do sada nismo bili u boljoj igraonici. nasa deca su uzivala , a i mi , od srca preporucujem svima, a moje dete ce ponovo ovde proslaviti rodjendan :)

2013-11-19 18:40:34 maki

Ovakvu ORGANIZACIJU i ANIMACIJU do sada nikad nisam videla,SVAKA CAST I SVE POHVALE!

2012-08-20 15:58:39 Adria

definitivno bez konkurencije.. vec cetiri godine ne menjamo igraonicu i svaki put nam je predivno.. divne devojke,super organizacija..... preljubazni ste!!!! sve preporuke!!!!!

2012-06-08 15:10:59 sanja

Sve reci pohvale za igraonicu Happy klubic, imali smo najbolji provod za rodjendan ikad. Od prostora, do usluge, preko animatorki koje su drzale paznju dece sve vreme. Hvala na lepom druzenju!!!

2012-05-07 08:57:44 Ana Ciric

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Cetiri Kule - igraonica i rodendaonica
Reklamirajte svoju igraonicu
Party Time, Rodjendaonica, Mirijevo, Zvezdara
piccolo MONDO, Rodjendaonica & Igraonica, Vracar, Zvezdara
Beogradic, Rodjendaonica & Igraonica
Lucky Star - igraonica i rodendaonica
Reklamirajte svoju igraonicu