Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Puslica i drugari

Vojvode Vlahovića

HOP House of Play igraonica

Marka Oreškovića 3

Zvezdara

Dečija igraonica H.O.P. House od Play

... je jedinstveni prostor u gradu namenjen za svakodnevno uživanje i zabavu svih članova porodice. U maštovito uređenom i dekorisanom prostoru, možete organizovati i proslavu rođendana za mališane svih uzrasta, po najpovoljnijim cenama u gradu.

U skladu sa imenom, naša kuća igre raspolaže raznolikom opremom za zabavu, uz poseban naglasak na edukaciji. Mališanima su na raspolaganju razne školice, kao što su: gluma, balet, ples, kreativne radionice... Pažljivo osmišljenim programom nastojimo da podstaknemo kreativnost i maštu kod dece.

Igraonica H.O.P. House od Play poseduje i ugodan deo za roditelje koji odiše ambijentom pravog kafića. U našoj ponudi nalaze se različite vrste kafa odličnog ukusa, šejkovi, ceđeni sokovi, kvalitetna alkoholna pića i kokteli. Takođe, pušačima je namenjena posebna zona sa odličnom ventilacijom.

Ljubiteljima zdrave ishrane nudimo ukusne i hranljive nutri bullet smutije od voća i povrća. Našim najmlađim gostima namenjene su uvek sveže kašice za bebe, dok se deci služe sokovi iz staklene ambalaže.

Ukoliko želite da Vašem mališanu priredite nezaboravnu i jedinstvenu proslavu rođendana, igraonica H.O.P. House od Play je pravi izbor za Vas.

Krstenja, decije žurke i sve ostale vrste proslava

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Zakup prostora - Besplatan! Termin - Neograničen!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu HOP House of Play i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu HOP House of Play

Sjajan provod, prijatan ambijent, osecali smo se kao kod kuce. Animator je odlican i veoma profesionalan, a devojke koje sluze goste predivne. Sve preporuke za H. O. P.

2018-12-27 Dragana

Proslavili smo 5.rodjendan naseg sina pre dva dana u igraonici HOP , slavljenik oduševljen, gosti prezadovoljni, a mama konacno uspela da nade mesto gde iako je izbajmljen prostor ima atmosferu "lepe kucne proslave za mališane" Preporuke sa nase strane!

2018-09-03 Aleksandra

Nekada izgled zna da vara... Na početku smo bili skeptični, jer je prilično mali prostor, ali proveli smo se najlepše ...ikada :) Bašta fina, atmosfera odlična,osoblje preljubazno, animacija savršena... Bez preterivanja, najlepši rodjendan koji smo doživeli... 10ka je malo :) Hvala granici H.O.P :*

2018-05-26 Tamara

Preporučite HOP House of Play igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Igraonica koja nudi kvalitetni program, lep ambijent i ljubazno osoblje. Prezadovoljni :) Čista 10ka :)

2017-11-13 Ivana

Animacija dece savrsena,lutkarska predstava odlična. ..ketering preukusan, osoblje preljubazno... Rodjendan kao retko koji na kojem smo bili...PREZADOVOLJNI :) Za svaku pohvalu i preporuku :) :*

2017-07-11 Marija