Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

piccolo MONDO

Golubačka 1, Crveni Krst, Zvezdara

Fabrika zabave igraonica

Mirijevski Bulevar 18b, Shopping Centar Karaburma

Karaburma, Zvezdara

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje(posetioce Shopping Centra) ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja igraonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj. Sadržaji u igraonici su prilagođeni deci od 1-12 godina, a moći će da je koriste i deca sa posebnim potrebama, a neke od atrakcija biće dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja. “Mi proizvodimo smeh avanturu i sreću” Naša vizija je da omogućimo svim roditeljima nesmetanu kupovinu time što imamo babysiting i day care program, što znači da o deci tokom boravka u igraonici brinu stručno i obučeno osoblje. Sadržaji igraonice su jedinstveni, zanimljivi, sigurni i bezbedni za korišćenje i dostupni svoj deci. Naš krajnji cilj je da svim mališanima i njihovim roditeljima pružimo nezaboravno iskustvo i dobru zabavu. Ideju, projekat, sadržaje, odabir i obuku zaposlenih izvršilo je stručno lice sa dugogodišnjim iskustvom u svetu i kod nas, kako bi ceo projekat funkcionisao na zabavan, originalan, organizovan i profesionalan način Čekamo Vas i ne zaboravite Kod Nas SVE MOŽE!!!

Dve igraonice i Diskoteka

Zakup prostora - Besplatan! Termin - Neograničen!

Želite da preporučite igraonicu Fabrika zabave i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Fabrika zabave

Najbolja igraonica u gradu.Slavili smo nasim princezama rodjendane 28 08 i odusevljeni smo.rad sa decom fenomenalan,usluga fantasticna,cene najpristupacnije.sve u svemu NAJBOLJI STE!

2014-10-25 Andjelkovic Andrijana

Preporučite Fabrika zabave igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.