Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

piccolo MONDO

Popust 30% na sve pakete u januaru i februaru 2018.

Dizni igraonica

Ustanička 242

Konjarnik, Zvezdara

Sadrži kavez-lavirint na 2 nivoa sa nizom prepreka koje deci pružaju neodoljivi izazov, 2 tobogana i jedan veliki spiralni tobogan, bazene sa lopticama, lopte za skakutanje, trambolinu, diskoteku, stoni fudbal i još mnogo toga sto će biti sasvim dovoljno da vaša deca na kvalitetan i energičan način ispune svoje vreme. Brigu o Vašoj deci u igraonici Dizni vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih animatora, koji će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude monoton i dosadan, a da Vi možete za to vreme da se opustiti i provedete prijatne trenutke sa vašim prijateljima posmatrajući decu na velikom plazma televizoru. Prostran i udoban deo za decu, roditelje, prijatelje i pratioce dece, na površini od oko 230m² u nivou, je klimatizovan, ima ventilaciju i opremljen je konstantnim video nadzorom kako bi u svakom trenutku mogli da imate uvid u aktivnosti Vašeg deteta. Proslave rodjendana u igraonici Dizni su zatvorenog tipa. Kompletna igronica je rezervisana u dogovorenom i odredjenom terminu. Proslava rodjendana zatvorenog tipa obuhvata: - Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih) - Prisustvo i usluge naših animatora i konobara - besplatna profesionalna animacija (na svakom rodjendanu 2 animatora ili vise u zavisnosti od broja dece), iscrtavanje lica - Tanjiriće i kompletan pribor - Pozivnice Takodje Vam možemo organizovati celokupnu proslavu (ALL INCLUSIVE) koja obuhvata: - Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih) - Prisustvo i usluge naših animatora i konobara - Besplatna animacija po želji (profesionalni animatori) - Besplatno iscrtavanje lica - Rodjendanska torta - Hrana za decu i odrasle - Bezalkoholno piće i topli napici u neograničenoj količini - Tanjiriće i pribor - Pozivnice - Fotograf (slike i snimanje) Ulaz u igraonicu Dizni je slobodan, sem u slučaju održavanja proslava. Ukoliko želite da Vaše vreme provedete u našem prostoru pozovite nas na broj tel. 062/60-70-70 u vremenu od 15.00h-21.00h kako bi ste proverili da li smo slobodni. Boravak po detetu iznosi 200,00 din, bez vremenskog ograničenja.

Dve igraonice i Diskoteka

Želite da preporučite igraonicu Dizni i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Dizni

najbolji ste!!!divno osoblje...cisto..urednosve pohvale.....

2016-04-07 aleksandra

super igraonica,devojke koje rade sa decom su odlicne,cisto i uredno...toplo preporucujem svima...

2014-01-09 Srdjan

Vec dva rodjendana smo proslavili tamo, a verovatno cemo I naredni :) Devojke fenomenalne, cene povoljne, prostor super organizovan. Svaka preporuka!!!

2013-12-12 Milica

Preporučite Dizni igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

igraonica je super. Slavili smo prosli rodjendan i ope cemo u dizni

2012-09-02 sanja

Ova igraonica je fenomenalna! Preporucila bih je svima!

2012-05-13 Maja

U ovoj igraonici smo slavili rodjendan, i mi, a i nasi gosti , smo bili prezadovoljni. Devojke koje rade su jako ljubazne, prostor cist, uredan, lepo uredjen. Za svaku preporuku

2012-03-18 DANA

Igraonica je zaista odlicna. Prostor je sjajno uredjen i usluga je na nivou! Devojke koje rade sa decom su im jako posvecene i cela organizacija rodjendana je odlicna! Sve pohvale!

2011-08-23 Tamara