Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Panoramica - vrtić

Upis uz subvencije grada!

Dečija kućica igraonica

Drugovačka 15a

Zvezdarska šuma, Zvezdara

Naša mala dečija kućica pruža usluge samo za vaše najmlađe Pored naših osnovnih usluga kao dečija ustanova vršimo i sledeće Usluge čuvanja dece na bazi polu dnevnog boravka, celo dnevnog, noćnog čuvanja kao i uslugu čuvanja na sat Mi smo tu zbog njih, a na vama je da ih zajedno sa nama uputite na pravi put Tražite pravo mesto za slavnjenje dečijih rođendana Imamo sve što vam je potrebno!!! Pored osnovnog okruženja tu je i petnestak ari travnate povšine kao i ogromno zelenilo koje nam pruža i sama zvezdarska šuma, koje je svuda oko nas, kao i pravu malu diskoteku za naše najmlađe uz sve dodatne rekvizite. Dođite i uverite se sami da smo mi najbolje rešenje za vaše najmlađe

Dve igraonice i Diskoteka

Zakup prostora - Besplatan! Termin - Neograničen!

Želite da preporučite igraonicu Dečija kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Dečija kućica

Jedna rec FENOMENALNO......priroda,suma,lepo vreme a deca prezadovoljna

2015-09-10 Marija

Odlicna igraonica za one koji imaju puno gostiju i zele da rodjendan proslave napolju. Uslovi su daleko najpovoljniji od svih drugih igraonica. Obezbedjen je i unutrasnji prostor ukoliko bi bilo ruzno vreme. Ono sto je vazno-deca provedu aktivno vreme napolju, u sred zvezdarske sume a roditelji imaju na raspolaganju divnu prostranu terasu sa nastresnicom da popiju kafu na miru dok se deca igraju. Dva puta za redom smo slavili rodjendan tu i ne bismo menjali nista!!!

2015-03-26 Bojana Ignjacevic Vukasovic

Za rođendane na otvorenom - neverovatno otkriće: savršen prostor, fantastična usluga i organizacija, izuzetno prijatno osoblje, neuporedivo iskustvo. Svaka čast i H V A L A!!!!!!!

2010-12-31 Sanja

Preporučite Dečija kućica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Najlepsi ambijent,spajanje sa prirodom,mnostvo zelenila i predivne aktivnosti... Organizacija rodjendana za moje dete je bila na nivou savrsenstva,zahvaljujemo se na kvalitetnoj usluzi. Brankica i Dragan petrovic

2010-08-24 Brankica