Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Puslica i drugari

Vojvode Vlahovića

Nanina Kućica igraonica

Đurićeva 26

Zvezdara

Nanina kućica doo organizuje u svojim prostorijama rođendanske proslave i proslave krštenja. Rođendan u Naninoj kućici je zabavan, veoma aktivan i pre svega po meri dece. Mi se sa decom zabavljamo, takmičimo, pevamo igramo razne igre i naravno skačemo u igraonici. Nanina kućica može da ugosti 35 drugara i 35 mama i tata. Drugari su u prizemlju i na raspolaganju imaju dve spojene, velike prostorije, kupatilo i igraonicu. А za mame i tate je namenjen sprat, sa dve prostorije. U okviru Nanine kućice posluje i Nanina kuhinja, pa smo u mogućnosti da vam ponudimo kompletnu organizaciju rođendana. Rođendan u Naninoj kućici traje 3 sata. Slavljenik sa mamom i tatom dolazi 10-15 minuta ranije, kako bi dočekao svoje goste. Za njegovo slavlje brinu vaspitači ili animatori, zavisno којi se rođendan slavi. Za mame i tate na spratu brine konobar.

Krstenja, decije žurke i sve ostale vrste proslava

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Zakup prostora - Besplatan! Termin - Neograničen!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Nanina Kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Nanina Kućica

extra

2015-07-03 srdjan

najlepsa usluga i ekipa koja zabavlja decu..sve pohvale za ovu igraonicu

2014-01-19 rada

Najiskrenija preporuka! Proslavili smo treci rodjendan u njoj, i pored dobrih preporuka,prevazisli su nasa ocekivanja.Prostor je cist i funkcinalan,a animacija je dobro osmisljena.Odlucili smo se za varijantu Kompletan rodjendan i tu su nas tek odusevili.Hrana je bila izvrsna(spremaju je u Naninoj kuhinji koja je u satavu igraonice)- sveza i lepo servirana.Torta je tek posebna prica.Deca i mi roditelji smo zaista uzivali.

2011-04-17 Masa

Preporučite Nanina Kućica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

tri u jedanom: - odlican poligon za decu - odvojeni prostor sa igrackama, knjigama i igrama za decu - veliki prostor za raditelje ova igraonica je pun pogodak!

2010-03-30 Jota