Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Puslica i drugari

Vojvode Vlahovića

Bulevarac igraonica

Bulevar Kralja Aleksandra 438

Zvezdara

Igraonica više ne radi!

Krstenja, decije žurke i sve ostale vrste proslava

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Zakup prostora - Besplatan! Termin - Neograničen!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Bulevarac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Bulevarac

Želim da kazem da je Bulevarac posebna igraonica. Saznao sam da su u ovom poslu preko 12 godina. Ne samo da smo bili usluženi i zadovoljni, nego smo načelno dogovorili da i sledeće godine slavimo drugom detetu rođendan u još lepšoj atmosferi jer je termin letnji i moći ćemo da uživamo u veoma prijatnoj bašti. Inače, sada u novembru radi i zimska bašta koja je odlična za druženje roditelja i kao prostor gde je dozvoljeno pušenje. Da ne zaboravim da kod plaćanja nema iznenađenja, bilo je povoljno kada smo rezervisali termin, a takođe i kad smo dobili račun. Hvala timu Bulevarca na, očigledno, još jednoj uspešno i vanserijski organizovanoj proslavi!

2017-11-23 Bane

slavilismo tri puta rodjendan, i ovege godine ako bog da zadovoljni usluga super, porodica milanovic

2013-11-14 dado

Obavezno. dodjite u ovu igraonicu jer ja magicna! Moj brat svake godine tu slavi rodjendan!

2013-05-19 anja

Preporučite Bulevarac igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

bolje da se zove superajac

2011-09-30 maja

Bio sam posle Nove godine na proslavi rodjendana moga bratanca i bilo je fantasticno, medjutim sada u augustu je bilo totalno neočekivano.Sve je renovirano i znalački dizajnirano.Sedeli smo dugo posle rodjendana moje sestrične na prelepoj otvorenoj terasi i slušali poznate pesme u izvođenju domaćice i uz sjajnu klavirsku pratnju zajedničkog prijatelja.Ne bi mogao da opišem ushićenost i radost dece.Oni su najbolje sudije, odnosno njihova cika, vika i smeh.Od srca preporučujem.Siguran sam da niko nije otišao nezadovoljan.

2011-08-30 Nemanja

Bila sam gost u ovoj igraonici u januaru 2011. Igraonica je renovirana. ubačen je 3D lavirint. Terasa je zatvorena i prilagodjena pušačima. Stvarno je igraonica bajkovita i deca su baš zadovoljna. Što se tiče cena, u granicama normale, što je sada retkost. Mislim da je 3D lavirint pun pogodak, mi ćemo svakako tamo slaviti rođendan jer su prvenstveno deca bila zadovoljna.

2011-02-08 niki

dolazim za nedelju dana da zakazem rodjedan sto posto

2010-09-15 maja

ovo je apsolutno fantastican prostor. prostor za decu je prostran, a terasa za odrasle je prava oaza. jedini problem su velike stepenice koje dele decu od roditelja

2010-03-18 Jota