Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

50% popusta na zakup od 17.06 do 31.08.2019.

Epik igraonica

Auto put za Novi Sad 124-126

Zemun

Epik igraonica - Zemun

Proslave rodjendana

Igraonica i rodjendaonica u okviru Epik parka je najveća i najopremljenija igraonica u Zemunu, Beogradu i Srbiji. Doživljaj u našem zabavnom parku za decu je više od rođendana! Za rođendan o kojem će se pričati brine naš iskusan tim animatora.

Igraonica za najmladje

Najveća igraonica u Zemunu i Srbiji se nalazi u Epik zabavnom parku. Vulkan od 360 stepeni, mini city kreativni grad, 3D lavirint na više nivoa, fudbal, košarka, diskoteka, mini tramboline, tobogan brod...

Action-adventure deo za tinejdzere i odrasle

Laser tag, mini golf, jump arena, ninja avantura staza su samo neki od sadržaja koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i podići adrenalin. Prvi put u Srbiji na jednom mestu možete probati sve ove atrakcije.

Dve igraonice i Diskoteka

30% popusta na zakup igraonice u narednih 7 dana.

Najpovoljnije last minute ponude....

50% popusta na sve termine u sledećih 7 dana

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Epik i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Epik

Trenutno nema preporuka za Epik igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Epik igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.