Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

Iskoristite 50% popusta na zakup do kraja avgusta.

Akter igraonica

Dobanovačka 29

Zemun

- Igraonica se sastoji iz 4 prostorije ukupne površine 50 m2. - Prve tri prostorije su za decu, a četvrta je za roditelje. - 3 sata zakupa igraonice iznosi 5000 din. - U tu cenu su uračunata 2 animatora i korišcenje kompletne opreme u igraonici. - Pribor za jelo i čaše su takođe uračunati u tu cenu. - Dobijate na poklon pozivnice i cd sa slikama slavljenika. Doplate(ako želite): - Hrana i piće se doplaćuju 250 dinara po detetu, (pizza + razna peciva + neograničeni sokovi). - Snimanje kamerom - 600 dinara. Ako Vam deca više nisu mala, a ni velika, onda je Vaš izbor Akter Imate sledeću situaciju: - Dete Vam ima izmedju 8-14 godina - Ne zanimaju ga više klovnovi, princeze i ostale bajke - Ne smete da ga pustite u kafić ili diskoteku Š T A R A D I T I ? Obratite se klubu-igraonici Akter U dogovoru sa nama možete izabrati sledeće animacije: 1. Karaoke takmičenje sa profi programom koji ocenjuje i bira pobednika (pobednik dobija diplomu) 2. Dens podijum koji se priključuje na Playstation 2 konzolu (igrajte igricu ali sa nogama) 3. Limbo dens - pokažite koliko možete da se sagnete (samo noge smeju da dodiruju zemlju) 4. Video igre - umreženi igrajte igrice jedni protiv drugih)

Dve igraonice i Diskoteka

30% popusta na zakup igraonice u narednih 7 dana.

Najpovoljnije last minute ponude....

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Akter i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Akter

Trenutno nema preporuka za Akter igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Akter igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.