Pošaljite SMS poruku na broj 1003 za pomoć ugroženima. Broj važi za sve mreže u Srbiji, cena poruke je 100 RSD.

Naši prijatelji i mi smo slavili rođendane u raznim igraonicama, a onda smo oktrili Tavanka i to je bilo to. Prezadovoljni smo. Nema onih lagarija tipa jeftin prostor, a posle vas oderu na piču što nam se desilo u jednoj igraonici. U tavanku ono što vam kažu tako i bude3. Platite prostor i nema više nikakvih doplata. Cene oića su kao u prodavnici i kad su nam rekli koliko sve na kraju košta, mislili smo da nisu uopšte naplatili piće, toliko je bilo jeftino. A i sve ostalo je bilo SUPEEEEEEEEER!!!

2014-04-23 00:19:39 Nevenka

SJAJNO!!!! Prostor je neverovatno lep, čist, sa dušom, osoblje ljubazno, atmosfera divna....Stalno imaju neke popuste i akcije. Piće po cenama iz prodavnice, a dozvoljavaju i da donesete svoje. Ma jednom rečju SAVRŠENO !!!

2014-03-12 02:04:12 Ana S.

Igraonica Tavanko je zaista za svaku pohvalu. Od sveg srca vam je preporučujemo!!!!!!

2014-03-02 00:52:56 Kaja

Bili smo gosti na rođendanu i bilo nam je prelepo. Deca su naprosto bila oduševljena, pa smo odmah i mi zakazali rođendan. Jedva čekamo naš rođendan! Javićemo vam kako je bilo.

2013-11-04 20:38:01 Tea

Stvarno divna igraonica i sjajni ljudi koji rade. Umesto 3 sata koliko smo platili zadržali smo se više od 3,5 sata. Niti je ko opominjao da idemo, niti je gazdarica htela da nam naplati preko cene. Za to vreme animatori su nastavili da se igraju sa decom, kao da vreme za rođendan nije isteklo. Svi su veseli, nasmejani i ljubazni. Nama je bilo i veoma važno da smo smestili svih 58 odraslih i preko 40 malih gostiju, jer su zaista retke igraonice u centru koje mogu da prime toliko ljudi. HVALA VAM; DIVNI STE!!!

2013-10-30 23:03:45 Caca

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Strumfovi, Knez Mihailova
Reklamirajte svoju igraonicu
Reklamirajte svoju igraonicu
piccolo MONDO, Rodjendaonica & Igraonica, Vracar, Zvezdara
Jump, Rodjendaonica & Igraonica
Beogradic, Rodjendaonica & Igraonica
Play! Igraonica
Reklamirajte svoju igraonicu
Reklamirajte svoju igraonicu