Prvi put smo sada slavili detetu rođendan u Tavanku i više smo nego zadovoljni. Deca su se odlično zabavljala, animatori su bili izuzetni...Devojke koje poslužuju odrasle su vrlo ljubazne. Sve je izvanredno funkcionisalo. I sve ječisto i uredno. A, posebno smo bili prijatno iznenađeni prilikom plaćanja. Moj suprug je, zbog predhodnih iskustava, mislio da nam nisu uračunali piće. Zaista nas je cena prijatno iznenadila. A ni parking nije bio problem. Preko puta u zgradi ima garaža u kojojčuvar, uz simboličnu nadoknadu, dozvoljava da se parkira. Ma, sve je bilo odlično!!!

2016-03-06 18:16:51 Milena

Divno, divno predivnooooooooooo. Hvala vam što postojite i što ste tako DIVNIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-03-28 22:28:04 Anči

Danas sam zakazao detetu rođendan u Tavanku (ovo nam je ukupno deseti put da neko od naše dvoje dece slavi rođendan u Tavanku) i mnogo me je obradovalo kad sam čuo da organizuju DNEVNO ČUVANJE DECE (kao zamena za obdanište ili boravak). Još kad su mi rekli za ogroman popust ako tokom leta upišem dete i platim I ratu. Odmah sam ih upisao da ih čuvaju, da deca tu jedu i da ih podučavaju pre ili posle škole (oni odvode i dovode decu u ili iz škole, zavisno od smene). Uslovi su stvarno sjajni, a ljudi koji tamo rade, kao i vlasnica su stvarno predivni. Morao sam svoju radost da podelim sa vama. Zadovoljni tata Darko

2014-07-23 11:42:45 Darko

Naši prijatelji i mi smo slavili rođendane u raznim igraonicama, a onda smo oktrili Tavanka i to je bilo to. Prezadovoljni smo. Nema onih lagarija tipa jeftin prostor, a posle vas oderu na piču što nam se desilo u jednoj igraonici. U tavanku ono što vam kažu tako i bude3. Platite prostor i nema više nikakvih doplata. Cene oića su kao u prodavnici i kad su nam rekli koliko sve na kraju košta, mislili smo da nisu uopšte naplatili piće, toliko je bilo jeftino. A i sve ostalo je bilo SUPEEEEEEEEER!!!

2014-04-23 00:19:39 Nevenka

SJAJNO!!!! Prostor je neverovatno lep, čist, sa dušom, osoblje ljubazno, atmosfera divna....Stalno imaju neke popuste i akcije. Piće po cenama iz prodavnice, a dozvoljavaju i da donesete svoje. Ma jednom rečju SAVRŠENO !!!

2014-03-12 02:04:12 Ana S.

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

piccolo MONDO, Rodjendaonica & Igraonica, Vracar, Zvezdara
Zuca, Rodjendaonica & Igraonica
Sovica, Rodjendaonica & Igraonica
Reklamirajte svoju igraonicu
Reklamirajte svoju igraonicu