SJAJNO!!!! Prostor je neverovatno lep, čist, sa dušom, osoblje ljubazno, atmosfera divna....Stalno imaju neke popuste i akcije. Piće po cenama iz prodavnice, a dozvoljavaju i da donesete svoje. Ma jednom rečju SAVRŠENO !!!

2014-03-12 02:04:12 Ana S.

Igraonica Tavanko je zaista za svaku pohvalu. Od sveg srca vam je preporučujemo!!!!!!

2014-03-02 00:52:56 Kaja

Bili smo gosti na rođendanu i bilo nam je prelepo. Deca su naprosto bila oduševljena, pa smo odmah i mi zakazali rođendan. Jedva čekamo naš rođendan! Javićemo vam kako je bilo.

2013-11-04 20:38:01 Tea

Stvarno divna igraonica i sjajni ljudi koji rade. Umesto 3 sata koliko smo platili zadržali smo se više od 3,5 sata. Niti je ko opominjao da idemo, niti je gazdarica htela da nam naplati preko cene. Za to vreme animatori su nastavili da se igraju sa decom, kao da vreme za rođendan nije isteklo. Svi su veseli, nasmejani i ljubazni. Nama je bilo i veoma važno da smo smestili svih 58 odraslih i preko 40 malih gostiju, jer su zaista retke igraonice u centru koje mogu da prime toliko ljudi. HVALA VAM; DIVNI STE!!!

2013-10-30 23:03:45 Caca

Igraonica je predivna. Devojke, a naročito momak koji se zove Nemanja su izuzetno ljubazni i fantastično animiraju decu. Zadržali smo se posle rođendana više od pola sata. Niko nas nije požurivao, a gazdarica naplati to dodatno zadržavanje. Od sveg srca svima preporučujem Tavanka!

2013-10-08 23:31:40 Ema

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Strumfovi, Knez Mihailova
Play! Igraonica
piccolo MONDO, Rodjendaonica & Igraonica, Vracar, Zvezdara
Jump, Rodjendaonica & Igraonica
Beogradic, Rodjendaonica & Igraonica
Onica - Decija igraonica i rodjendaonica, Lion, Beograd
Reklamirajte svoju igraonicu
Reklamirajte svoju igraonicu