Lucky Star

Kompletno renovirana - nova Lucky star!!!

Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Family kids igraonica

Ljubička 22

Dušanovac, Voždovac

Stigli su novi talasi zabave

Vračar Resort - 9.900,00 din sa 5 kg roštilja i 4 kg peciva i mini senviča

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Prolećna akcija! Od 20% do 50% popusta.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Family kids i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Family kids

Svaka pohvala osoblju, azurno i profesionalno. Animatorke sve pohvale, deca nisu zelela kuci da idu, prijatelji se proveli fantasticno. Prostor i ambijent vise nego prijatan.

2017-04-05 Natasa

Odlicna igraonica! Animatorke su veoma posvecene, osoblje vedro i ljubazno, a cene prostora i pica vise nego korektne. Deca su se provela odlicno, a odraslima je odgovaralo sto postoje pusacki i nepusacki deo. Sve preporuke!!!

2017-03-27 Milica

Slavili smo.rodjendan u ovoj.igraonici, sve pohvale. Prostor je divan,prijatan,animatorke su toliko posvecene deci da deca nisu htela da idu kuci...vrlo ljubazni.. Omiljena igraonica nas i svih nasih drugara... Opet cemo tamo da.slavimo. topla preporuka svima. Mi smo prezadovoljni

2016-04-04 Romana

Preporučite Family kids igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Igraonica je prelepa.Slavili smo rodjendan i bili prezadovoljni.Usluga je odlicna,posebna pohvala za animatorke...divne devojke.Nasa preporuka za sve koji zele da im se deca lepo provedu.

2016-01-19 Jelena

Za svaku preporuku...lepo osmisljen prostor i ljubazno osoblje. Posebne pohvale za animatorke...retka situacija da deca nisu trazila svoje roditelje

2015-11-03 Aleksandar

Igraonica nova, usluga vrhunska, osoblje ljubazno...iskreno i u mnogo poznatijim igraonicama nismo imali ovakvu uslugu. Sve u svemu pravi izbor... Ambijent odlican...

2015-09-13 Zoran