World of Play and Fun igraonica

Danila Lekića Španca 31

Bežanijska kosa, Novi Beograd

Vežbanje za odrasle

U Play & Sport centru možete doći sa svim članovima porodice, jer za najmlađe tu je igraonica, za one malo starije škola sporta, školarce čekaju diskoteka i cyber centar, dok vi možete da birate između fitnes programa, relaks tretmana i tretmana za oporavak. Osim treninga tri puta nedeljne za fitnes, joga i pilates grupe, možete zakazati i individualne kardio boks treninge. Počnite već danas da radite na svom zdravlju i lepoti!

Fitnes

Najbolja vrsta vežbanja za zaposlenog čoveka, budući da samo fitnes može da tokom relativno kratkog treninga angažuje sve grupe mišića i pruži očigledan efekat u vidu jačanja i mršavljenja za samo nekoliko nedelja, a pritom je maksimalno prilagođen početnicima.

Joga i pilates

Play&Sport organizuje i joga i pilates grupne vežbe a, ako ste zainteresovani za individualne treninge mоžemo vam ponuditi kardio boks program koji daje odlične rezultate. Postporođajni pilates - ukoliko želite da se brzo rešite kilograma, ponovo oblikujete figuru i zategnete telo, ali i naučite da pravilno držite leđa i ramena kako se ne biste mnogo umarale dok nosite, pilates je pravi izbor za vas.