World of Play and Fun igraonica

Danila Lekića Španca 31

Bežanijska kosa, Novi Beograd

Školica sporta

Cilj programa je pravilan rast i razvoj lokomotornog sistema, prevencija gojaznosti, suzbijanje vršnjačke agresije, stvaranje navike svakodnevnog telesnog vežbanja i unapređenje sopstvenog zdravlja i zdravlja okoline.

Školica sporta za decu od tri do 10 godina upoznaće vaše mališane sa pravilima i potezima svih najpopularnijih individualnih i timskih sportova, a za decu kojoj su potrebne korektivne vežbe tu su programi za kičmu, stopala i druge deformitete, uz izradu uložaka.

Koncept “Having Fun Getting Fit”

To je program za razvoj i poboljšanje psihofizičkih i motornih sposobnosti dece i prevencije gojaznosti. Kada je reč o uključivanju dece u sport, stručnjaci preporučuju kanadski model koji podrazumeva sedam faza za trening i takmičenje, usklađenih sa fizičkim, mentalnim i emocionalnim razvojem.

Kanadski model preporučuje da se deca od najmlađeg uzrasta uključite u igru koja sadrži različite pokrete tela. Sport pre šeste godine za dete treba da bude zabava, dok pravi trening ima smisla tek posle 11. godine. U Play&Sport centru organizujemo grupne i pojedinačne vežbe za decu od tri do 14 godina koje vode profesionalni fizioterapeuti.