Dečija igraonica Mestašce -           Stari Grad
Mestašce logo

Mestašce igraonica

Gospodar Jevremova 25

Stari Grad

270

Kvadratura

40

Max. dece

90

Max. odraslih

Dvorište

Dobro došli u Mestašce

Mestašce je deo porodične kuće u srcu grada, širom otvoren za velike i male goste, prvu ili bilo koju kafu, dobru muziku, dečiju igru i učenje, razmenu kreativnih ideja, promociju kulturnih vrednosti i umetnosti.
U savršenom spoju modernog ali toplog enterijera, osećaćete se prijatno i ušuškano dok pijuckate kaficu ili prelistavate dnevnu štampu, znajući da vaši mališani uživaju igrajući se i učeći pod budnim okom profesionalnog osoblja.

Igraonica

Dečija igraonica kao sastavni deo Mestašca, odlikuje se pre svega veselim tonovima i živim bojama, a dizajnirana je tako da pospeši psihomotorni razvoj dece od najranijeg uzrasta. Tu su 3D lavirint sa brojnim preprekama i trambolinom, kutak za bebe sa didaktičkim panelima, velika drvena kućica za lutke i kuhinja, kostimi i maske originalnih američkih brendova – KidKraft, PartyCity.

U igraonicu možete dovesti dete preko celog dana, a cena jednog sata je 250 rsd. Dnevna karta za igraonicu je 500 rsd. U okviru ovog vremena, detetu su na raspolaganju svi postojeći sadržaji u igraonici.

U Mestašcu možete ostaviti decu na čuvanju dok završavate svoje obaveze, u trajanju do 4 sata, a cena jednog sata je 450 rsd.

Rođendani

Mestašce je otvoreno za sve vrste proslava, zahvaljujući svom multifunkcionalnom prostoru koji može da ugosti veliki broj ljudi. Za dečije rođendane preporučujemo optimalan broj dece do 40 i odraslih do 90.

Sve proslave su zatvorenog tipa. 

Termini za proslavu rođendana:

Vikendom 

od 17:00 12.000 rsd

Radnim danima:

od 18:00  10.800 rsd 


U Mestašcu slavimo samo jedan rođendan dnevno, tako da postoji i mogućnost organizacije proslava u trajanju dužem od 2,5 sata.

Za stariju decu, organizujemo vajarske i likovne kreativne radionice na rođendanima (sa kompletnim materijalom), koje se dodatno ne naplaćuju. 

U cenu proslave rođendana ulaze:

Piće se služi iz našeg šanka i plaća se po utrošku.

Hranu i tortu možete doneti sami ili nama prepustiti organizaciju posluženja sa ketering kućama sa kojima sarađujemo:

Eat:AM kuća dobrih ukusa

www.eatam.rs

Knez Ketering

Knez Ketering Ponuda

Massimo

www.massimo.rs

Make My Day Catering

Make My Day Catering

Ukoliko imate neku posebnu želju koja se tiče izbora pića koje će se služiti, ili posebnoj vrsti animacije za decu, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo vam izaći u susret :-)

Sarađujemo sa najboljim mađioničarima, profesionalcima za crtanje po licu, fotografima.

U saradnji sa opštinom Stari grad, u okviru projekta "Čuvamo Stari grad", odobravamo 20% popusta na zakup termina za sve vlasnike "Starogradske kartice". Takođe, dajemo 10% popusta na zakup termina sa karticom "Osiguran popust"

www.osiguranpopust.rs

Kreativne radionice

U Mestašcu se poklanja posebna pažnja razvoju dečije kreativnosti i promovisanju kulturnih vrednosti i umetnosti. Kod nas se deca mogu sresti sa glumcima koji im čitaju knjige, slikarima sa kojima prave mala i velika umetnička dela, vajarima sa kojima vešto oblikuju materijale iz kojih nastaju prave skulpture, istoričarima umetnosti od kojih mogu da saznaju nešto novo o umetnicima, pravcima ili tehnikama, ali i sa naučnicima - hemičarima, fizičarima sa kojima izvode prave eksperimente i stiču nova znanja o prirodi i svetu oko nas.

Raspored i program radionica možete pogledati na našem sajtu.

 www.mestasce.rs

a o svim dešavanjima u Mestašcu možete se informisati i na našoj FB stranici

www.facebook.com/mestasce

Radno Vreme:

Utorak-petak: 10-21h

Subota-nedelja: 10:30-21h

Ponedeljkom ne radimo.

Foto galerija

Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija

Foto galerija

Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Mestašce fotografija
Kako stići do ...

Podelilte
igraonicu

Podeli na
Twitter-u

Podeli na Vajberu

Podeli preko
Vajbera

Preporuke za Mestašce igraonicu (2)

Ako ste u potrazi za pomirljivim rešenjem za proslavu prvog rođendana, takvim da u njemu uživaju i roditelji i deca, ali i prijatelji bez dece, na pravom ste mestu. Dok se o vašoj deci brinu besprekorno brižne i predusretljive animatorke, vi se možete družiti, ćaskati i uživati sa svojim gostima. Na usluzi vam je i klavir, pa ukoliko ste se odlučili da angažujete i par finih muzičara, događaj će biti kompletan. U ovakvom Mestašcetu nikome ne može biti dosadno. Čak i za gospodu pušače postoji deo gde mogu da se opuste, a da duvanski dim ne dopire do odaja za zabavu njihovih mališana. Veliko hvala Mestašcetu na divnom prvom rođendanu.

2017-03-20 MARINA

Definitivno najlepsa igraonica u gradu! Sve pohvale za osoblje i divne animatore :-)

2016-07-06 Milena

Preporučite Mestašce igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.