Mali Džin igraonica

Rudo 3

Konjarnik, Zvezdara

FITNES PROGRAMI za decu i žene

Za trening i zdravo telo ne postoje godine

 Znajući da je preterana gojaznost kod dece i odraslih u porastu zadnjih godina kako u svetu tako i kod nas, što zbog nezdravog načina života, što zbog nepostojanja svesti o ličnom zdravlju, predstavlja jedan od najvećih izazova današnjice. Gojaznost je kao začaran krug i dovodi do velikih zdrastvenih i psiholoških problema kako kod dece tako i kod odraslih. Shodno tome, omogućili smo i deci i roditeljima da u prijatnom prostoru uz stručne instruktore brinu o svom zdravlju na kontrolisan i najbolji mogući način, treningom i fizičkom aktivnošću.

Fitnes za decu

Igra. Motorika. Koordinacija.

Šta podrazumeva fitnes za decu?

Podrazumeva kontrolisane programe koji su namenjeni razvoju motorike, koordinacije i pravilnom razvoju deteta kroz igru i zabavu. Programe vode stručni i kvalifikovani instruktori sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Školica sporta /  Moderan ples / Realni aikido

Fitnes za žene

Zabava. Zdravlje. Lepota.

Šta podrazumeva fitnes za žene?

Podrazumeva programe koji su kreirani da zadovolje sve vrste vaših preferencija. Želite brži tempo? Tu je aerobik. Želite da ublažite stres? Tu je joga. Želite igru i zabavu? Tu je Zumba. Svaki program vode iskusni i sertifikovani instruktori.

Mix Aerobik / Joga / Zumba

Prvi trening je BESPLATAN

Za raspored termina i cena budite slobodni da nas pozovete.

011 347 6984

060 1455 939

Foto galerija

Foto galerija