Lucky Star igraonica ioi

Savrseno mesto za stariju decu i tinejdzere. Moja 9togodisnja cerka je bila prezadovoljna svojim rodjendanom. Odlicna animacija,super prostor i oprema,ljubazno osoblje. Toplo preporucujemo svima

2017-07-16 08:13:40 Jasmina

Proslavili smo upravo sedmi rodjendan ćerkici u ovoj igraonici! Atmosfera divna, kako u bašti, tako i unutar igraonice... Devojke koje su bile zadužene za animaciju potpuno su posvećene dečici, tako da prvi put nismo morali da jurcamo za njima, već smo ih prepustili igri i divnim devojkama! Čisto, pristupačno, maštovito, opušteno - za svaku preporuku! Konačno smo pronašli NAŠU igraonicu u gradu :) I zaista je Lucky Star <3 <3 <3 I što je najvažnije: dečica su bila oduševljena! Na skali od jedan do deset: čista 10 ;)

2017-06-25 21:50:40 Bojana

Prosle nedelje smo proslavilu 4-ti rodjendan i zelim da se prvo zahvalim predivnim devojkama koje su ucinile da deca budu srecna i zadovoljna i da mi roditelji uzivamo u prelepoj basti. Igraonica je za svaku preporuku sto zbog prostora,sto zbog osoblja koje je srdacno i nasmejano. Zelim samo da naglasim da su deca bila bezbedna,devojke su sve vreme pazile na njih. Jos jednon HVALA PUNO OSOBLJU ... vidimo se i sledece godine i veliki pozdrav od slavljenika Andrije koji je bio presrecan....

2017-06-16 11:19:17 Katarina

Prošle godine smo u Lucky star igraonici proslavili peti rođendan, za proslavu šestog nismo ništa hteli da menjamo. All inclusive podrazumeva savršenu klopu, fenomenalnu tortu, animacija za decu, devojke koje paze na decu, tako da roditelji mogu da se opuste, i sve u svemu savršenu žurku za mališane! Dolazimo i sledeće godine! :)

2017-05-27 15:01:33 Maja Anđelković

U ovoj igraonici smo doživeli samo lepe stvari!Naše rodjendane je dovela do savršenstva.Deci je pružena zabava,animatori su različitim sadržajima držali pažnju mališana.A roditelji su mogli spokojno da uživaju u odvojenom delu,jer su njihova deca bila pod stalnim nadzorom vaspitača.Vrlo profesionalno,ljubazno i na jednom zavidnom nivou.Bez sumnje,sve preporuke!

2017-03-29 09:02:58 Danka

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.