Lucky Star igraonica ioi

Sve pohvale za nasmejane ljude koji rade u ovoj igraonici. Slavili smo prvi rodjendan, bilo je super, deca su uzivala. Zaista sve preporuke za ovu igraonicu. Ljudi divni ste. :)

2017-02-15 15:09:28 Jovana***

Sve pohvale za organizaciju i animaciju. Fantasticna usluga i profesionalno obavljanje posla. Osoblje ljubazno, vredno i nasmejano...

2017-02-10 14:34:29 Jelena

Želim da podelemo prelepe utiske koje nosimo sa proslave 3.rođendana naše princeze! Stvarno je bilo prelepo, odlična organizacija i profesionalno osoblje, koje je zaista ljubazno i predusretljivo. Prelep ambijent prilagođen je deci raznih uzrasta, tako da su se lepo proveli i dečica od 3 i oni od 10 godina i svi između. I mi odrasli smo uživali u opuštenom razgovoru s pogledom na dečicu i njihovu igru! Sve pohvale za divne momke i devojke! Igraonica za svaku pohvalu ;-)

2017-01-23 20:04:36 Sanja Vukanić

Hvala puno igraonici i svim zaposlenima sto su moj prvi divan dan ucinili posebnim. Bilo mi je mnogo lepo i svi moji drugari su se suuuper proveli. A i mama i tata su bili prezadovljni i obecali su mi da opet doci da se igram sa mojim drugaricama Jadrankom, Violetom i Milicom i drugarima Ivanom, Nikolom i Milanom ( Bambijem).

2016-12-26 12:56:06 Antonela

Igraonica sa dušom ...Sve igraonice su opremljene manje - više slično ..Ono po čemu ova igraonica odskače je vrhunska animacija ....Jednostavno , nema praznog hoda ...Klinci i klinceze ne stignu ni uhvate dah ...i naravno od svih - jel može još malo ??? Dolazimo ponovo ....Nemojte samo da se uobrazite !!!!!.Srećna vam Nova godina i radujemo se novom susretu ..Živeli ..

2016-12-25 13:30:04 Deka Rade

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.