Čarobnica igraonica

Kralja Bodina 9

Voždovac

Kvadratura

Max. dece

Max. odraslih

Dvorište

Tematski prostor

Igraonica - rođendaonica Čarobnica je osnovana sa namerom da pruži uslugu profesionalne brige o Vašoj deci. Zauzima klimatizovan prostor za igru i opuštanje od 300m2 od kojih je 200m2 za odrasle i 100m2 za decu. Prostor je prilagođen za decu različitog uzrasta.

Profesionalno osoblje

Brigu o deci vodi tim profesionalnih animatora, koji će učiniti da deci ni jedan trenutak ne bude dosadan, a da roditelji mogu da se opuste i uživaju. Dečija igraonica - rođendaonica Čarobnica sadrži 3D lavirint sa dva nivoa, tobogane, bazen sa lopticama i još mnogo toga.

Čarobnica Caffe

Kafić za roditelje nudi udobnost u klimatizovanom prostoru, gde se možete opustiti uz prijatnu muziku, tv, dnevnu štampu, žutu štampu, besplatnom korišćenju interneta i još mnogo toga. Ljubazno osoblje će svakom trenutku brinuti o Vama, dok Vaša deca troše višak energije.

Organizacija proslave rođendana

Dečija igraonica - rođendaonica Čarobnica nudi proslavu rođendana, za decu svih uzrasta, gde će se Vaši gosti prijatno iznenaditi ambijentom. Za jako malu decu tu je beby kutak-bazen sa lopticama i razne prepreke koje pomažu u razvoju njihovih motoričkih sposobnosti. Za one malo starije, tu su 3D lavirint, tobogani... A za najstarije tu su sony ps3, karaoke i diskoteka. Svi rođendani su zatvorenog tipa. Piće služimo iz našeg šanka. Hranu i tortu donosite sami ili organizaciju istog možete prepustiti nama.

Termini za rođendane:

Radnim danima:

Cena termina - 120 €

Vikendom:

10:00-12:00 - 80 €

12:30-14:30 - 90 €

15:00-17:30 - 120 €

18:00-21:00 - 150 €

U cenu termina je uračunato:

Dnevno igranje

Učinite Vaše dete srećnim - Igraonica Čarobnica je pravi raj za mališane. Zauzima klimatizovan prostor za igru i opuštanje od 300m2 od kojih je 200m2 za odrasle i 100m2 za decu. Prostor je prilagođen za decu različitog uzrasta. Za jako malu decu, tu je beby kutak - bazen sa lopticama i razne prepreke koje pomažu u razvoju njihovih motoričkih sposobnosti. Za one malo starije, tu su 3D lavirint, tobogani... A za najstarije tu su sony ps3, karaoke i diskoteka.

Radno vreme

Ponedeljkom ne radimo

Ostalim radnim danima: 14h - 21h

Vikendom: 12h - 21h

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Preporuke za Čarobnica igraonicu

Trenutno nema preporuka za Čarobnica igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čarobnica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.