Balon Mirijevo

Organizacija sportskih rođendana

Star Land

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

This.co igraonica

Svetogorska 18

Stari Grad

This.co je urbani mini club otvoren 2018. specijalizovan za proslavu tinejdžerskih rođendana. 

Naša zamisao bila je da objedinimo 2 najvažnije stvari: da obezbedimo sadržaje koje će tinejdzeri smatrati atraktivnim i interesantnim, dok sa druge strane, obezbeđujemo ono što je svim roditeljima na prvom mestu: sigurnost i bezbednost njihove dece. O tome se stara čitav tim ljudi koji vam stoji na raspolaganju: konobari, animatori, profesionalno obezbeđenje, zatim fotograf, DJ, svi ujedinjeni u cilju da rođendan vašeg deteta učine nezaboravnim, a slavljenika posebnim. Osmislili smo veliki broj paketa, pa tako možete odabrati svoju idealnu kombinaciju usluga. Takođe, obezbedili smo I usluge keteringa, a one su kao I sve ostalo iz naše ponude opcione, pa možete sami odabrati da li želite samo najam prostora ili bilo koju od dodatnih usluga potrebnih da omiljeni dan u godini, rođendan vašeg deteta, učinite zaista fantastičnim.

Dostupni smo za svaki dogovor, pomoć i predlog, vezan za organizaciju drugačijih vrsta manifestacija devojačkih i momačkih večeri, 18. rođendana, team buildinga ili jednostavno nezaboravne žurke za vaše prijatelje. 

 

Besplatna proslava rođendana radni danima u Juhu - Big Fashon

Vračar Resort - 9.900,00 din sa 5 kg roštilja i 4 kg peciva i mini senviča

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Zimska akcija! Od 20% do 50% popusta.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu This.co i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu This.co

Trenutno nema preporuka za This.co igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite This.co igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.