Mali Pirati

Proslava rođendana već od 70€

Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

This.co igraonica

Svetogorska 18

Stari Grad

This.co je urbani mini club otvoren 2018. specijalizovan za proslavu tinejdžerskih rođendana. 

Naša zamisao bila je da objedinimo 2 najvažnije stvari: da obezbedimo sadržaje koje će tinejdzeri smatrati atraktivnim i interesantnim, dok sa druge strane, obezbeđujemo ono što je svim roditeljima na prvom mestu: sigurnost i bezbednost njihove dece. O tome se stara čitav tim ljudi koji vam stoji na raspolaganju: konobari, animatori, profesionalno obezbeđenje, zatim fotograf, DJ, svi ujedinjeni u cilju da rođendan vašeg deteta učine nezaboravnim, a slavljenika posebnim. Osmislili smo veliki broj paketa, pa tako možete odabrati svoju idealnu kombinaciju usluga. Takođe, obezbedili smo I usluge keteringa, a one su kao I sve ostalo iz naše ponude opcione, pa možete sami odabrati da li želite samo najam prostora ili bilo koju od dodatnih usluga potrebnih da omiljeni dan u godini, rođendan vašeg deteta, učinite zaista fantastičnim.

Dostupni smo za svaki dogovor, pomoć i predlog, vezan za organizaciju drugačijih vrsta manifestacija devojačkih i momačkih večeri, 18. rođendana, team buildinga ili jednostavno nezaboravne žurke za vaše prijatelje. 

 

Praslavite rođendan na do 12 rata

Sitnice prave razliku!

Vračar Resort - 9.900,00 din sa 5 kg roštilja i 4 kg peciva i mini senviča

Želite da preporučite igraonicu This.co i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu This.co

Trenutno nema preporuka za This.co igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite This.co igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.