Kocka Kockica

Labudovo Brdo

ZenZemaljac

Novo! Zabava i opuštanje na Petlovom brdu!

Club restoran Palazzo Pitti igraonica

Luke Vojvodića 18

Skojevsko Naselje, Rakovica

Palazzo Pitti Kids – prava stvar za Vas i Vaše mališane! U velikom prostoru, u jednom nivou postoji igraonica za decu sa 3D lavirintom, trambolinom, brojnim toboganima, lijanom, zidom za penjanje, baby kutkom i mnogobrojnim drugim sadržajima. Na raspolaganju Vam je profesionalno i ljubazno osoblje koje brine o Vašim mališanima. U našim prostorijama postoji mogućnost održavanja rođendanskih proslava kako za mališane tako i za stariju decu koja bi rođendan slavila u diskoteci.

Potreban šanker/konobar.

Nova igraonica u Žarkovu. Rođendani već od 4.000 rsd!

Želite da preporučite igraonicu Club restoran Palazzo Pitti i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Club restoran Palazzo Pitti

Trenutno nema preporuka za Club restoran Palazzo Pitti igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Club restoran Palazzo Pitti igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.