Balon Mirijevo

Organizacija sportskih rođendana

King igraonica

Zrenjaninski put 153h

Borča, Palilula

Novootvorena igraonica KING, na Zrenjaninskom putu 153h,Borca,Beograd. Luksuzno opremljena igraonica,visok kvalitet usluge,ljubazno osoblje. Igraonica ima 300m2, od toga deo za nepusace , klimatizovan i sa ventilacijom za izvlacenje dima, za 30-35 ljudi, nepusacki deo igraonice kapaciteta za 25 ljudi, velika basta kapaciteta za 40 ljudi i jako veliki parking sa oko 30 parking mesta. Postoji mogucnost proslave rodjendana i dnevno igranja i cuvanja dece maximalno 3h. Osoblje koje radi sa decom je fakultetski i SSS obrazovano u struci vaspitaca.

Stigli su novi talasi zabave

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu King i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu King

Ova igraonica je fantasticna

2016-06-10 ina

Napokon igraonica u Borci koja ima lep, veliki i osmisljen prostor i da se ne nalazi u podrumu. Svi roditelji su spremni da plate dobar kvalitet. Igraonica ima vrlo prijatan ambijent, pa se moja deca u ovoj igraonici odmah opuste, a obicno im za to treba bar pola sata. Na rodjendanima dobra hrana, devojke ljubazne i hoce da se bave i najmladjom decom sto nije slucaj sa ostalim igraonicama. Sve pohvale, nadam se da cete zadrzati visoke standarde.

2015-11-08 Natasa

Mi smo bili u igraonici tokom dana,deca su se super zabavljala u drustvu dve devojke i ostalih klinaca,dok smo mi -mame imale vremena za kafu. Ambijent je jako prijatan,sve je novo,cisto..i imaju sve! :) Preporuka!

2015-10-09 Nada

Preporučite King igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve pohvale igraonica je ekstra osoblje jako ljubazno usluga vrhunska moja preporuka svima

2015-09-28 Sanela