Space park zabave

A. UŠĆE Shopping Center 3. sprat T. 011 3110 088, Novi Beograd

Kvm: 1500.00 | Maximalno dece: --?-- | Maximalno odraslih: --?-- | Dvorište: Nema

Jedinstvena zabava za sve generacije!

SPACE je nov i originalan koncept porodične zabave koji svojim posetiocima garantuje nesvakidašnju razonodu, rekreaciju, vrhunsku uslugu, zabavne i edukativne sadržaje i u njemu će svoje mesto naći kako deca, tako i tinejdžeri i odrasli.

Atraktivan ambijent za avanturu, zabavu i opuštanje prostire se na 1500 m2 što SPACE čini prvim indoor parkom zabave u regionu. Nastao je po uzoru na čuvene američke parkove unutrašnje čija popularnost raste iz godine u godinu.

Igraonica je sto se koncepta tice savrsena ! Osoblje je izuzeztno fino, usluzno i pristupacno, pogotovo u delu koji predstavlja lavirint. Devojke tamo su stvarno spremne da vam u svakom slucaju izadju u susret. Sto se proslave rodjendana tice su zaista sjajno. Skoro smo slavili detetu rodjendan i ne mozemo biti vise odusevljeni. Svaka pohvala !!!

2015-03-16 01:11:27 roditelj

ovde je super

2011-10-29 18:23:40 lara mauna

Vaše ime:

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

 

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike će biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Nikolicina Barka decija igraonica
Atlantis Kids Igraonica i Rodjendaonica
Extra Dar Mar
Beogradionica
Ostrvo sa blagom - Igraonica
Balloon Up
Mia - Cafee Igraonica Rodjendaonica
Knez Ketering
Reklamirajte svoju igraonicu