Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Trešnjica

Anastasa Jovanovića 1, Vračar

Ikarus igraonica

Gramšijeva 3a

Blok 9, Novi Beograd

Na mestu gde se nekad nalazila najstarija zgrada Novog Beograda, upravna zgrada fabrike aviona Ikarus, danas je smešten Dečiji centar Ikarus. Površina Dečijeg centra Ikarus je 500m². Okružen je velikim ogradjenim dvorištem, zelenim površinama i prostranom letnjom terasom. Mirno okruženje i blizina beogradskih reka čine prijatan ugodjaj našim gostima. U okviru Dečijeg centra Ikarus nalazi se prostor za igru, vezbe, edukaciju i proslave, prilagodjen deci uzrasta do 14 godina. Dok se o deci brine naše stručno osoblje roditelji se mogu opustiti u prostoru kafea u kome je obezbedjen Wi-Fi, posmatrajući svoju decu preko video nadzora. Sve naše prostorije su osvetljene prirodnom svetlošću i koriste prirodnu ventilaciju, a deo koji je odvojen za pušače je opremljen i dodatnom ventilacijom. Kod nas postoji kutak za svakog mališana. Za najmladje bebi kutak, za one malo starije tu je veliki 3D lavirint na dva nivoa , dimenzija 9x3x3m² koji je posebno prilagodjen bezbednoj igri, ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti. Za one najstarije, tu je diskoteka. Deci koja su željna znanja i isticanja novih veština obezbedili smo kurseve i školice sa najkompetentnijim predavačima. Bilo da želite da provedete prijatne sate sa nama ili da organizujete neku proslavu, mi smo tu za Vas. Za proslavu rodjendana Vašeg mališana, kao i svih Vaših bitnih datuma, na raspolaganju Vam je ceo naš prostor, ili njegovi delovi u zavisnosti od Vaših potreba i želja. Možemo Vam organizovati mala i intimnija slavlja, kao i ona malo veća gde možete ugostiti i preko 100 Vaših najmilijih. Možete iznajmiti: Igraonicu ( bebi kutak, lavirint sa trambolinom i kafić za odrasle ) , Veliku i malu salu, Diskoteku, Sve proslave koje organizujete kod nas su zatvorenog tipa i možete uživati i opustiti se isključivo saVašim gostima. Radno vreme: Svakog dana 10- 22h

Plaćanje na do 12 rata

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Ikarus i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Ikarus

Sjajno organizovan deciji svet na jednom mestu!!!!!

2016-10-17 Aleksa

Preporucujem,super prostor za rodjendan.

2016-01-24 Marija

Mnogo pozitivnih utisaka :) Deca su se tokom rodjendana sjajno provela,sve vreme su bila aktivna a najvise ih je odusevila pinjata.:)

2015-10-23 Milica

Preporučite Ikarus igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Prijatan ambijent,ljubazno osoblje,ispunjena očekivanja...prezadovoljna sam..

2015-08-02 Jelena