Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Trešnjica

Anastasa Jovanovića 1, Vračar

Moj grad igraonica

Palmira Toljatija 5

Stari Merkator, Novi Beograd

Plaćanje na do 12 rata

Jesenja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Moj grad i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Moj grad

Igraonica prostrana, lepa i cista! Prezadovoljni! Slavili smo prosle godine rodjendan u njoj i ove cemo.

2016-04-18 Ana

Moj grad ubedljivo najbolja i najlepsa igraonica u gradu,za svaku pohvalu osoblje,usluga i cene koje su u ponudi,i super sto ste otvorili jos jednu i u novom Merkatoru blize nama :) :) :)

2015-12-15 Ivana

Igraonica je za svaku preporuku... ljubazno i profesionalno osoblje, uzivanje za decu, a i za odrasle. Slavili smo 4. i 2. rodjendan u ovoj igraonici, a cesto i svratimo na igranjac i stvarno je sve -odlican 5 :)

2015-04-17 Minja

Preporučite Moj grad igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve preporuke za igraonicu Moj grad!!!!Veliki prostor za sve one koji imaju puno gostiju,puno sadrzaja za najmladje,ali i mame i tate:)odlicna animacija,vredno,azurno i nasmejano osoblje...

2015-01-28 Marija

Igraonica je ODLICNA...slavili smo rodjendan i svi smo prezadovoljni ...sve je cisto,uredno,osoblje ljubazno i profesionalno...sve preporuke za ovu igraonicu...

2014-09-12 Jelena