Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Trešnjica

Anastasa Jovanovića 1, Vračar

Tika - Taka igraonica

J. Gagarina 151/34, TC Piramida

Blok 70, Novi Beograd

Nažalost, igraonica više ne postoji.

Uživanje za decu, raj za roditelje

Iskoristite 50% popusta na zakup do kraja avgusta.

Prolećna akcija! Od 20% do 50% popusta.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Najpovoljnije last minute ponude....

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Tika - Taka i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Tika - Taka

Ubedljivo najbolja igraonica od svih u kojima smo bili i u kojima smo slavili rodjendane (obisli smo minimum 50-ak igraonica). Pozitivno: - Veliki prostor, - Terasa, - Usluga (Ne znam kako su placeni, ali uvek su nasmejani...) Negativno: - Prvi sprat bez lifta, za invalide ili starije moze biti problem. - Dva stepenika jedan prema pusackom delu i jedan prema terasi (ajde da i to bude negativno) Na nasu veliku zalost ta igraonica vise ne radi.

2017-08-09 Dusan Djekic

Baš sve preporuke!!!! Divno i ljubazno osoblje. Ogroman, čist i lepo ukrašen prostor sa delom za pušače i nepušače kao i ogromna terasa, idealna za letnje rođendance.. Pristojne cene.. Nemam reči, mi smo prezadovoljni i sledeće godine planiramo da slavimo u Tika - Taka!!

2012-10-25 Jelena Radan

Treću godinu za redom ćemo slaviti dečiji rođendan u igraonici Tika-Taka - zato što je prostrana, lepa, čista, sa ogromnom terasom, prijatnim delom u kome je dozvoljeno pušenje (što je danas skoro nemoguće naći), a prvenstveno zbog izuzetno ljubaznih devojaka i sjajne organizacije! Retko dobra igraonica u Beogradu, na odličnoj lokaciji, sve preporuke, od srca...od jedne prilično zahtevne mame! :)

2012-08-07 Ana Ivkov

Preporučite Tika - Taka igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve preporuke za divne devojke,slobodno im mozete priziti poverenje.Deca ce biti zadovoljna,kao i gosti.Slavim tamo decije rodjendane i prezadovoljni smo uvek!!!!!

2012-01-30 Ivana

Želimo da pohvalimo ceo tim Igraonice tika taka. Svi su jako ljubazni i izuzetno smo zadovoljni sa uslugom devojaka koje su brinule o deci i sa devojkama koje su brinule o nasim odraslim gostima...Izuzetna predusetljivost,organizacija,usluznost i najbitnije preljubazno celokupno osoblje. Igraonica je prelepa i sto je vrlo bitno cista! Samo tako nastavite! Mislim da su i svi naši gosti istog mišljenja i siguran sam da će imati samo dobre preporuke!!!

2011-02-19 Maja

Najbolja igraonica, sa prelepom terasom, cista, osoblje ljubazno, slavili smo tamo 2., 3., 4., a i 5. rodjendan cemo proslaviti u tika-taka!!!

2011-02-03 Vesna

igraonica je predivna osoblje eksta ljubazno slavicemo ponovo

2011-01-31 ivana