Biberče

All inclusive rođendani već od 90€

Kamičak igraonica, Sava Centar, Novi Beograd
Kamičak

Igraonica od 600 m² u Sava Centru

Bubamara igraonica

Jurija Gagarina 153a, I sprat, TC Piramida

Blok 70, Novi Beograd

BUBAMARA se nalazi na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 153-a, lokal br.39, na prvom spratu u velikoj piramidi. Ulaz je pored Pireus banke.

Sa 330 kvadratnih metara, odvojenom prostorijom za pušače i BAŠTOM SA 24 MESTA gde je dozvoljeno pušenje, jedinstveno oslikana, sa 3D lavirintom i lavirintom sa preprekama (17,5m x 4 m), penjalicama, vrećama, dva spiralna tobogana, dva obična tobogana i velikim bazenima sa lopticama. Tu su i kućice za dečake i devojčice kao i deo posvećen samo bebama, sa toboganom i bazenom.

Dnevna karta je 200 dinara i svaki peti dolazak se ne plaća. Čuvanje dece do tri sata dok Vi opušteno obilazitre Piramidu uz doplatu od 150 dinara. 101 stolica za odrasle i 52 stolice za decu, bašta sa 24 stolice i velikom trambolinom prečnika 3m.

Organizujemo sve vrste proslava (rođendani, krštenja …).
Igraonica je uvek otvorenog tipa.


Uživanje za decu, raj za roditelje

50% popusta na zakup od 17.06 do 31.08.2019.

Prolećna akcija! Od 20% do 50% popusta.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Najpovoljnije last minute ponude....

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Bubamara i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za igraonicu Bubamara

sve preporuke za najčistiju igraonicu i najljubaznije osoblje.slavimo od 2008. godine rodjendane .sviđa nam se jer svake godine nešto promene.juče sam vodila decu stavili su novi laminat,fotelje i stočiće u prvom delu.fenomenalno izgleda.

2012-02-01 vera

Igraonica Bubamara je sjajna.Slavila sam sinu 2 i 3 rodjendan tamo i svi su bili zadovoljni.Prijatna atmosvera,sjajne devojke i konobari.Planiramo da zakazemo i proslavu 4 rodjendana i nadam se da ce biti slobodnih termina :)

2011-05-28 Jelena

Odlicna igraonica!Imam troje dece od 6 i godine decake nemirnekoje jedino devojke bubamare mogu da smire i bebu od tri meseca koju devojke ne ispustaju iz ruku dok ja pijem kafu sa drugaricama.Kad imaju puno dece ne ocekujem od njih da paze ne moju decu vec ih ja cuvam.Mi nasu Bubamaru ne menjamo!

2011-01-31 MAJA

Preporučite Bubamara igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Prostor za igru je divan, ali devojke koje bi trebalo da paze na decu viču i ne vode dovoljno računa, čast izuzecima.

2011-01-30 Mica

Omiljena igraonica moje dece, a i moja jer je topla domaca atmosfera. Svakog vikenda smo u bubamar. Proslavi li smo pet rodjenadan a zakazali smo i za sledecu godinu.

2010-12-09 sanja

Veoma lepa igraonica. Slavili smo sinu 4. rodjendan (pre 3 godine) u Bubamari i svi su se lepo proveli. Tada su nam izasli u susret i zatvorili igraonicu samo zbog nas, ali to vise ne rade, pa ne mozemo da ponovimo divnu proslavu

2010-10-23 Milena

odlična igraonica.ljubazno osoblje.jedini problem je naći termin.

2010-10-15 nataša

Slavila sam detetu i 1. i 2. rodjendan, odlicna je igraonica, prostrana i osvetljena, okruzena prozorima, a ima i terasni prostor za pusace, sve u svemu odlicno

2010-07-30 sanja

Velika i interesantna igraonica. Deci je bilo interesantno. Prostor za roditelje ( deo za rođendane) je mali i nabijen.

2010-03-03 Maja