Extra Dar Mar

All Inclusive paketi već od 210€.

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Fuerte kids igraonica

Jablanička ulica 3i

Cerak, Čukarica

Fuerte Kids dečija igraonica nalazi se na Ceraku u Jablaničkoj ulici broj 3i ( preko puta obdaništa).

Luksuzno opremljen, klimatizovan prostor za proslavu dečijih rođendana, krštenja, novogodišnjih predstava i drugih svečanosti prostire se na ukupnoj površini od 950 m2. Igraonica, rođendaonica - diskoteka nalazi se u zatvoremom delu na 300 m2, odvojen je prostor sa delom za pušače sa 55 sedećih mesta za odrasle.

U otvorenom delu na 650 m2 nalazi se - Letnja igraonica, caffe bašta sa 70 mesta sa Wireless internetom, a ispred igraonice se nalazi veliki broj parking mesta. Tematski rođendani, disco party, predstave, maskenbali, animatori, karaoke party, profesionalno šminkanje, 3d lavirint lavirintom sa preprekama, penjalicama, diskoteka, game room, letnja igraonica i deo posvećen samo bebama sa toboganom i bazenom samo su deo naše ponude. Uz profesionalno osoblje (diplomirani pedagog sa iskustvom) kao i uz sve sadržaje koje nudimo Vaše dete će provesti kvalitetno vreme razvijajući svoju maštu i kreativnost. DISKOTEKA sa najmodernijom opremom, profesionalna mikseta, karaoke, laseri Strobe, uve, dim masina, mašina za balone... Svi uređaji atestirani po ISO standardima i nemaju štetne uticaje na okolinu.

INTERAKTIVNA IGRAONICA sa Microsoft XBOX 360 konzolama najnovije generacije i KINECT senzorima osetljivim na pokrete Sony play station 3 projektujemo na SMART LED FULL HD 46" televizoru. Na raspolaganju smo Vam svih 7 dana u nedelji od 09h do 22h

Akcija! radnim danom od 16h 3500din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Letnja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Ponedeljak i sreda: 10% popusta na All Incusive ponudu.

Želite da preporučite igraonicu Fuerte kids i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Fuerte kids

Već smo slavili rođendan u ovoj igraonici, bili kod prijatelja na proslavama i ponovo ćemo slaviti naš rođendan u Fuerte kids-u. Igraonica je super, osoblje profesionalno, organizacija na visokom nivou i sve može da se dogovori. Igraonica za svaku pohvalu.

2016-12-05 Ivana

Danas smo prvi put svratili u ovu igraonicu i vec znam gde cemo proslaviti 4. rodjendan. Mesto je predivno,osoblje prijatno,a jos kad bude i dvoriste sredjeno,nece imati mnogo konkurencije! Basta je pod hladom,za letnje dane super izbor! Sve preporuke od Kristine i Ksenije! :)

2013-05-17 Tamara

Preporučite Fuerte kids igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.